Mudanya Hotel Gold Konak

Mudanya Hotel Gold Konak, misafirlerini "Deniz, Kum ve Tarih..." sloganıyla karşılamaktadır. Hotel Gold Konak, Anadolu’da görmeye alıştığımız mimarilerden farklı olarak Mudanya’da Fransız mimarisiyle 1854 yılında yapılan Yahşi Bey Konağı'nın hotel konseptinde restore edilmesiyle hizmete başlamıştır.




Hotel Gold Konak Mudanya'nın, 19. Yüzyıl ikinci yarısından günümüze ulaşan binası, dönemin Fransız mimari özelliklerini taşımaktadır. Kullanılan yapı tekniğine göre taş temelin üzerine ahşap taşıyıcılar yükselmektedir.





Restore edilen üç katlı yapıda her iki katta dörder oda, çatı katında tek bir oda olmak üzere toplam 9 oda bulunmaktadır. Yüksek ahşap tavanlı konakta 4 oda denize, 4 oda bahçeye bakmakta, tüm odalar her kattaki hayat denilen hole açılmaktadır. Denize nazır balkonlarla tamamlanan yapı, söveler ve geniş çatı saçaklarıyla kendini göstermektedir.


3 katlı otel binasında yer alan Gold Konak Otel, 9 odanın hepsi farklı bir konseptte ve tüm odalar hayat denen salona açılıyor.


Deniz kenarında yer alan Gold Konak Hotel Mudanya'da geleneksel Türk yemekleri ile birlikte zengin balık çeşitlerini tadabiliyorsunuz. Ön cephesi Gemlik Körfezi’ne, arka cephesi ise asırlık ağaçların bulunduğu bahçeye bakmaktadır.





















                               
                                                            ODALAR

Sade, şık ve zarif dekorasyon anlayışı ile misafirlerinin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen odalarında Split klima, minibar, TV (Geniş uydu yayını), saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, elbise dolabı ve çalışma masası, ayrıca özel ve değerli eşyalarınızın emniyeti için elektronik donanımlı güvenlik kasaları ve sınırsız wireless (kablosuz internet ağı) bağlantısı bulunmaktadır.


Hotel Gold Konak'ın Camelia Garden Side Room, Lavandula Sea Side Room, Magnolia Sea Side Room ve Petunia Sea Side Room olmak üzere dört çeşit odası bulunmaktadır..



                                                           RESTAURANT

                                                               KAHVALTI

Güne iyi başlamak, iyi bir kahvaltı ile mümkündür. 24 saat hizmet anlayışının ilk adımı, sabah 7'de açık büfe kahvaltı servisiyle başlar.


Zengin ve sağlıklı menüsü, ayrıca özel diet seçenekleriyle, güneşin ilk ışıklarının süslediği salonunda aileniz, iş arkadaşlarınız veya yakın dostlarınızla kahvaltı yaparken; güleryüz ve samimiyeti ilke edinmiş personeli, taze çay servisi ile size adeta "evinizdeymiş" hissini yaşatmaya çalışmaktadır.



                                                              RESTAURANT

Hotel Gold Konak'ın restaurantı yüzyılları aşmış bir medeniyetin lezzet mirasını misafirlerine sunmaya devam etmektedir. Geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemekleri otelin restaurantında konuklarının hizmetindedir.


Hotel Gold Konak, toplantı, cemiyet yemekleri, aile yemekleri veya özel gün organizasyonlarında sofra geleneğimizin benzersiz tatlarını ve profesyonel hizmet anlayışını sunmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.



                                         ZİYAFET VE TOPLANTILAR

Ziyafet ve toplantılarınız için Gold Konak Hotel'in iç bahçesine bakan panoramik restaurantı hizmetinizdedir.



                                         Mudanya Hotel Gold Konak İletişim Bilgileri



Adres: Halitpaşa Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, No:71, Mudanya, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 (224) 544 87 00

E-mail: konak@hotelgold.com.tr

Web adresi: http://www.hotelgold.com.tr/gold-konak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder