Bursa Yenişehir Güngör Otel

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yer alan Güngör Otel sade ve hoş mimarisiyle müşterilerine,kendi evinde kalıyormuş hissi veriyor.




Yenişehir,kuruluş tarihi oldukça eskilere dayanır. Arkaik Dönem Roma Bizans özellikle Osmanlı , ki çok kuvvetli ihtimaldir. Yenişehir Osmanlıya ilk başkentlik yapmış olan yerleşim birimidir. Eski İpek Yolu üzerinde bazı köylerde hala yol kalıntıları bulunmaktadır. 



Dönemlerinde bazı saray hamam ve farklı yapılar yapılmış olmasına rağmen bugün bu yapıların bir kısmı günümüze ulaşamamıştır. Fakat yine de çok güzel bir kervansarayı tarihi camileri çeşmeleri hamamları mevcuttur. 


Bazı Osmanlı padişahları gazi Mustafa Kemal Atatürk Yenişehiri beğenmişlerdir. Günümüzde Yenişehir ağırlıklı olarak tarımla ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Meyvacılık biberin her türü , domates , fasulye ve kış sebzeleri doğrudan ihraç edilmektedir. İlçede son yıllarda yapılan yatırımlarla Anadolu Cam ve Trakya Cam Fabrikaları , Bolacalar Un ve Yem Fabrikası , Apak Un Fabrikası , İtimat Süt Ürünleri Fabrikası , Özlü Un Fabrikası , Orallar Yağ Fabrikası , Öztavuk Tesisleri , Bavef , Fine Food Gıda Fabrikası , Ela Kuruyemiş Sanayi Mango Sebze Paketleme Fabrikası , Tadım Gıda gibi sanayi kuruluşları varlıklarını sürdürmektedir.


Son olarak ilçede yurt İçi ve yurt dışı seferler yapılmakta olan gurur kaynağı olan yeni ve temiz bir Bursa-Yenişehir Havalimanı mevcuttur.


Yenişehir Güngör Otel,Bursa'nın en yeşil ilçelerinden Yenişehir'in gelişmekte olan bölgesinde , yol üzerinde ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir.Yenilenen farklı ve beğeni toplayan mimarisi , yeşil alanı , temiz ferah ve özel müzik sistemli restaurantı , yarı olimpik sayılabilecek sıcak hijyen yüzme havuzu ( çocuk için ayrı ) kafeteryası , spor bölümü , ferah saunası ile ayrıcalık unsurları olup farklı zevkler için dizayn edilmiş olan modern odalarında ; lcd tv ve ücretsiz wifi bulunmaktadır.







Ayrıca banyolar ve diğer mobilya mefruşat özenle hazırlatılmıstır. Odalarda bulunan mini buzdolaplarındaki ( bar ) meşrubatlar ücretsiz ikram edilmektedir. Otel Güngör tarihi değer ve kalıntıları olan İznik ilçesine araçla 20 dakika Bursanın mobilya ticaretinde ön plana çıkmış İnegöl ilçesinede 20 dakika araç mesafesindedir gelen otel konukları her iki ilçeyede  çok rahat yolculuk yaparak dönmektedirler.


                             Güngör Otel'deki tesislerin Özellikleri

Wifi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir. Ayrıca otelin konumu itibariyle araç park sorunu yoktur. Restaurantımızın ürünlerinden kasap sucuğu ve köftesi çok itinayla doğru ürünlerle üretilerek gelen konuklara leziz bir şekilde sunulmaktadır.



Restaurant , 24 saat açık resepsion , asansör , ısıtma , klima , toplantı salonu , açık büfe kahvaltı salonu , çok güzel çatı odaları , kafeteryası , gelin odası , yemyeşil bahçesi , havuz , spor bölümü ve saunası , mescidi , sigara içilmeyen bölümleri , odalara paketli yemek servisi , fotokopi ve faks gibi hizmetler sunulmaktadır.Güngör Otelin tek kişilik,çift kişilik,üç kişilik,milenyum,suit ve çatı katı odaları mevcuttur.




Yenişehir Güngör Otel'de,Isıtılan, Arıtılan (Hijyenik), Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Aktiviteleri yapılabilinmektedir.


                                           Bursa Yenişehir Güngör Otel İletişim Bilgileri

Adres: İznik Yolu, Kurtuluş Mahallesi, Hanlık Caddesi, No: 1, Yenişehir, Bursa, Türkiye

Telefon: 0 224 773 22 30

Fax: 0 224 773 07 15

E-mail: otelgungor@hotmail.com

İnternet sitesi: www.otelgungor.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder