Bursa Yıldırım Hotel

Bursa Yıldırım Otel, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Gökdere İstasyonu ile Davutdede Metro istasyonu arasında tam köşede bulunmaktadır.Bu otel eski bir otel olmasına rağmen günümüz teknolojisinden biraz uzak görünüyor,çünkü bir internet sitesi yoktur.Yıldırım Otel 5 katlıdır. Odalarda 24 saat sıcak suyu bulunur.Odalarında banyo, tuvalet ve televizyon bulunmaktadır. Odalar tek ve çift kişiliktir. Odaların çoğunda Bursa manzarası vardır.





Yıldırım Hotel, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Gökdere İstasyonu ile Davutdede Metro istasyonu arasında tam köşededir. Hotel 5 katlı olup, 24 saat sıcak suyu, odalarında banyo, tuvalet ve televizyon bulunur. Odalar tek ve çift kişilik olmak üzere iki çeşittir. Odaların çoğunda Bursa manzarası vardır.

Bursa’nın Yıldırım ilçesine otel bakımından pek yatırım yapılmamıştır.Oysa Yıldırım ilçesi Bursa’nın merkezine çok yakındır.Yıldırım Otel,Yıldırım’ın tek otelidir. Önümüzdeki yıllarda bu ilçeyede de otel yatırımları muhakkak olacaktır.

Yıldırım Otel şehir merkezine 5 dakikalık mesafededir.Bursa’nın hafif raylı taşıma sistemi olan Bursaray istasyonu tam otelin önündedir.



Şimdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz.Önünümüzdeki günlerde otel ile irtibata geçip daha sağlıklı ve detaylı bilgileri sizlere sunacağız.

                                                                    BURSA YILDIRIM HOTEL  İLETİŞİM

Adres:Davutdede mah.Zümrüt sk. no:17 (Ankara caddesi BP yanı) Yıldırım Bursa

Tel: 0 224 360 80 70  - 0 224 360 63 46

Fax:0 224 364 33 16

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder