Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi

Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi, İzmir yolu üzerinde Orhaneli - Keles kavşağında,İzmir yönüne giderken sağ tarafta yer alır. Bursa'nın merkez ilçesi Nilüfer'in, Odunluk mahallesinde bulunmaktadır.



2001’de Bursa’nın ilk alışveriş merkezi olarak hizmete giren Carrefour Bursa AVM’nin tamamlanan büyüme projesi 2011de açıldı. 10 ayda 40 milyon dolarlık bir yatırımla, 20 bin metrekarelik yeni bölüm hizmete girdi.



2001 yılında 100 mağaza ile Bursalıların hizmetine giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, yeni bölümü ile bünyesine 43 yeni mağaza ekledi.



Carrefour Bursa’da yeni açılan mağazalar arasında Bimeks, Çarşı, Çiftgeyik Karaca, Defacto, Deichmann, Edirne Kırkpınar, Koçtaş, Koton, LC Waikiki, Özsüt, Perspective, Sevil Parfümeri, T-box, Vero Moda – Jack& Jones gibi ulusal ve uluslararası markalar bulunuyor. Toplam 143 mağazanın yanı sıra bin 500 koltuk kapasiteli 6 adet sinema salonu, bin 900 metrekarelik bowling salonu ve 2 bin 500 araç kapasiteli otopark yer alıyor.


 
Bursa Carrefour alışveriş merkezi zemin ve 1.kat olmak üzere iki katlı olup,zeminin altında ise kapalı oto parkı mevcuttur.Bursa Carrefoursa bir alışveriş merkezinden başka bir eğlence,gezi ve Cinemaximum sinemalarından oluşan bir komplekstir.



Bursa CarrefourSA'da teknolojiden tekstile,ayakkabıdan porselen mağazasına çok çeşitli Türkiyenin en tanınmış markaları yer almaktadır. Bursa Carrefoursanın içinde tabiiki büyük hiper marketi de özellikle hafta sonları dolup taşmaktadır.



Bursa Carrefoursa Alışveriş Merkezi'nin yanında dünyaca tanınmış yapı ve ev gereçlerinin satıldığı Bauhaus, Koç Holding iştiraki Koçtaş yapı market, teknoloji marketi olan Bimeks bulunmaktadır.



Ayrıca Bursa Carrefoursa AVM'de çoçuklar için oyun salonları, meydanda çoçuklar için paralı üzerine binilen oyuncaklar ve çoçuk oyun parkı bulunmaktadır. Karnınız acıktığında üst katta ünlü restorant ve fastfood ağlarının şubeleri bulunmaktadır. Ayrıca Bursa Carrefour Alışveriş Merkezi'nin önünde ticari taksi durağı bulunmaktadır. Taksilerle istediğiniz yere hiç beklemeden ulaşabilirsiniz.



Türkiye’nin alışveriş merkezi kiralama ve yönetimi alanında lider şirketi CEFIC tarafından yönetilen, 100.000 metrekare arsa alanı üzerine kurulu CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, 60.000 metrekare kiralanabilir alanda 146 seçkin mağaza ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi; içlerinde CarrefourSA Hipermarketin yanı sıra TeknoSA Extra, Yataş, Flo, Koton, LC Waikiki, Koçtaş, Defacto, Bimeks ve MACFit gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı güçlü mağaza karması ile, Bursalılar için konforlu ve keyifli alışverişin başlıca adresidir.





















2011 yılında yenilenen yüzüyle Bursalılara hizmet vermeye devam eden CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, 1.900 metrekarelik bowling salonu, 1.500 koltuk kapasiteli 6 salonlu sineması, yeni, modern ve çeşitlilik bakımından son derece zengin yeme içme alanlarıyla Bursa’da yalnız alışverişin değil, aynı zamanda eğlencenin de merkezi konumunda. 2014 yılında toplamda 5.000 metrekare ilave kiralanabilir alanın yaratıldığı yenileme çalışmaları sonucunda; Toyzz Shop, Linens, Korkmaz, Funny Day gibi seçkin mağazaları bünyesine katan CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nin bu yeni geliştirilen alanda ziyaretçilerine en büyük sürprizi ise 1.970 metrekarede hizmet veren MACFit Spor Kulübü oldu.



Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratan CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, toplamda 2.000 araçlık açık ve kapalı otoparkı ile, çocuklu aileler için bebek odası, mescit, bankamatik, lostra, kuaför, kuru temizleme ve keyifli oturma alanlı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırmaktadır.

CarrefourSA Bursa AVM çalışma saatleri,  10:00 - 22:00 saatleri arasındadır.

Arsa Alanı                          : 100.000 m²

Toplam Kiralanabilir Alan : 60,000 m²

Toplam Mağaza Sayısı       : 146

Otopark Kapasitesi             : 2.000

Açılış Tarihi                       : Eylül 2001


           CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri

Adres: İzmir Yolu, Orhaneli Keles Kavşağı, Lefkoşe Caddesi, Nilüfer, Bursa ,Türkiye

Telefon: (0224) 452 69 00 - 01

Faks: (0224) 452 69 05

E-mail: info@carrefourbursa.com

Web adresi: www.carrefourbursa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder