ÖzdilekPark Bursa Nilüfer

Bursa'nın köklü kuruluşlarından biri olan Özdilek, havlusu ile ünlü olsa da alışveriş merkezleriyle de birçok kentte nam salmıştır.


1983 yılında Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi ile perakende sektörüne giren Özdilek, bugün 14 alışveriş merkezi (Afyonkarahisar, Antalya, Bolu, Bursa, Bursa Geçit, Bursa Nilüfer, Düzce, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Turgutlu, Uşak ve Yalova), 6 hipermarket ( Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Gemlik, İnegöl, Bursa Özlüce ve Gürsu), 66 ev tekstil mağazası ve 3 büyük departmanlı mağazası ile hizmet vermektedir. Ayrıca bugün toplam 8.500 çalışanı ile Türkiye’nin marka değeri en yüksek şirketleri içinde ilk 100 firma arasında yer almaktadır.


Yerli ve yabancı seçkin markaların satışa sunulduğu Özdilek alışveriş merkezleri:

Mağaza
Market
Kafe
Restoran
Çocuk odası
Çocuk Eğlence Merkezi
bölümlerinden oluşmaktadır.
Alışveriş merkezleri, aranılan ve ihtiyaç duyulan her tür ürünün bulunabileceği, on binlerce kalem ürünün satışa sunulduğu bir alışveriş konsepti sunmaktadır.

Özdilek markası, müşterileriyle kurduğu duygusal ve samimi bağı; taviz vermediği kalite, müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişim ve çalışanlarından müşterilerine kadar hissettirdiği dürüstlük çerçevesinde sürdürmektedir. Özdilek’in temel felsefesi her zaman ve her durumda “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”ni sağlamaktır. Tüm üretim ve satış faaliyetleri müşteri memnuniyeti üzerine kurarak “Müşteri varsa biz varız.” ilkesi ile hareket edilmektedir.



Özdilek, alışveriş merkezleri ile 7’den 77’ye her yaşta tüketiciye hitap etmekte ve onlara farklı bir yaşam tarzı sunmaktadır. Müşterilerine hizmet sunarken, müşteri memnuniyetine büyük önem vermekte ve bu nedenle müşterilere zevkli bir ortam yaratarak şehir merkezlerine ve şehirlerarası kavşak noktalarına yakın konumlarda, doğayla iç içe merkezler inşa etmektedir.



Özdilek çoğu noktasında, "self servis" yerine, doğrudan iletişimin ön planda tutulduğu bir servis anlayışı tercih ederek, tüketicilerin bir defada bütün alışveriş ihtiyaçlarını keyifli bir şekilde karşılamasını sağlayacak bir ortam sunmaktadır.


Özdilek alışveriş merkezlerinde; aileniz ile birlikte samimi ve sıcak bir ortamda, keyifli zaman geçirebilmeniz ve sizlere hep daha iyi ürün ve hizmeti sunabilmek için sürekli çalışıyor ve sizleri dinliyor.

                         LOGO TASARIM HİKAYESİ

                          Özdilek Logo Tasarım Hikayesi

Ürettiği ürünlerde kalite standartlarından hiç bir zaman taviz vermeyen Özdilek, logosunu da bu özelliğini vurgulamak adına keskin hatlarda çizerek, güveni simgelyen siyah renkte oluşturuldu. Ayrıca Özdilek amblemi de ürünlerinin kendi üretimi olduğunu belirtmek adına endüstriyi simgeleyen köşeli hatlarda tasarlanmış ve orta kısmına "ö" ve "d" harfi eklenmiştir.

                                 
1991 yılından itibaren, logonun daha belirgin olması adına samimiyet ve kararlılığı simgeleyen kırmızı renk tercih edildi.

1994 yılından itibaren, logo rengi, dinamik ve iç açıcı bir renk olduğundan ve bu kavramlar güven ve samimiyeti de çağrıştırdığından turuncu olmuştur ve bu şekilde bilinirliğini sürdürmektedir.

2005 yılına gelindiğinde ise Özdilek amblemi sadece üretimde değil farklı sektörlerde de hizmet verildiğini vurgulamak ve içeriğe estetik bir yenilik kazandırmak adına "ö" ve "d" harfi bulunan bir daire şeklini almıştır.


2009 yılında logo register'siz kullanılmaya başlanmıştır. Bu şekilde daha yalın bir görünüm kazanılması hedeflenmiştir.

                       Özdilek'in Vizyon, Misyon ve Değerleri

                                                     Vizyonu

Faaliyet gösterdiği konularda sürekli gelişme anlayışı ile kaliteli ürün ve hizmetler sunan, öncü, dinamik ve lider şirketlerden biri olmak.

                                                       Misyonu

Müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen, güvenilir, verimli, yenilikçi bir şirket olmak.

Değerleri;

Yenilikçiyiz,
İleri Görüşlüyüz,
Müşteri ve Kalite Odaklıyız,
Güvenilir ve Dürüstüz,
Çalışkanız,
Takım Çalışmasına İnanırız,
İnsanlara Değer Verir ve Güveniriz,

                                Kalite Politikası

ISO 9001 Kalite Politikası (Alışveriş Merkezleri)

İnsana ve insanın geliştirilmesine önem vermek.
"Bizler için kalite,"
Bir yaşam tarzıdır.
Hepimizin işidir.
Müşterilerimize olan görevimizdir.
Her işi ilk defada doğru olarak yapmak.
"Müşteri varsa biz varız" düşüncesi ile satış politikamızı" Müşteri memnuniyeti" üzerine kurmak.
İşletme içerisinde sağlıklı iletişim kurmak.
Sürekli gelişmek.
Yapılan her çalışmanın "Türkiye’nin gelişmesi" demek olduğunun bilincinde olmak.


                  ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Politikası

Müşterilerimizin mutlaka memnun olmasını sağlamak.
Tüm çalışmalarımızın çözüm odaklı olmasını sağlamak.
Tüm şikayet, talep ve beğenileri kayıt altına alarak takibini sağlamak.
Objektif ve müşteri odaklı olmak.
Yasal şartlara dayalı hizmet sunmak.
Şikayetlere dönüşte ve şikayet çözümünde en hızlı firma olmak.
Ürün ve hizmet kalitesinin sürekli iyileştirilmesini sağlamak.


                                   ISO 22000 Gıda Güvenliği Politikası

Müşterilerimize güvenli ve kaliteli ürünler sunmak.
Yasalara ve hijyen kurallarına uygun üretim yapmak.
Tüm süreçlerimizi kontrol altına alarak müşteri memnuniyetini sağlamak.
Sürekli gelişmek.
Kontrol disiplini ile gıda güvenliğini sağlamak.
Kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkelerini benimseyen ve bu ilkeleri taviz vermeksizin hayata geçiren Özdilek, ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ve sektöründe ilk olma özelliği ile ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMİ  belgelerine sahiptir.


1971 yılında ticari hayatına başlayan Özdilek; bugün 12 alışveriş merkezi (Bursa, Bursa Geçit, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Antalya, Eskişehir, Bolu, İstanbul, Uşak ve Turgutlu), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Ataevler, Gemlik, İnegöl, Özlüce ve Gürsu), 66 ev tekstil mağazası ve 4 büyük departman mağazası ile hizmet veriyor.


Birçok ürün ve markanın yer aldığı, modadan yemeğe, teknolojiden eğlenceye her türlü̈ ihtiyacın koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle karşılandığı Özdilek Alışveriş Merkezleri, 7’den 77’ye her yaşta tüketiciye hitap eden bir alış veriş konsepti sunuyor.


Özdilek markasının, müşterileriyle kurduğu duygusal ve samimi bağı; taviz vermediği kalite, müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişim ve çalışanlarından müşterilerine kadar hissettirdiği dürüstlük çerçevesinde alışveriş ve yaşam alanları oluşturuyor.



Alışveriş merkezi yönetimindeki 43 yıllık tüm bu deneyimlerini, son olarak ÖzdilekPark Bursa Nilüfer ile Alaaddinbey’de bir araya getiren Özdilek; seçkin markalar, eğlence merkezi, yeme içme alanları ve sinemasıyla Bursa’da misafirlerini ağırlamayı bekliyor.




ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, "Bursa'nın yeni vazgeçilmezi" sloganıyla misafirlerini ağırlıyor.


44 yıl önce Bursa'da temelleri atılan Özdilek Holding, bugün hizmet verdiği birçok alışveriş merkezi, hipermarket, ev tekstili mağazası ve departman mağazalarıyla Bursalıların vazgeçilmez markası olarak konumlanıyor. Özdilek Holding'in son yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer de, şehrin değerine değer katan bir proje olarak hayata geçiyor.


Bursa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Nilüfer, iş ve yaşam merkezleriyle şehrin modern yüzünü yansıtıyor; burada yaşam hiç durmuyor, ulaşım kolaylığı ve modern mimarisiyle her gün binlerce kişiyi ağırlıyor.























İşte tam da bu noktada konumlanan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, yüzbinlerce kişiye ulaşıyor. Mimarisi, özel ayrıcalıkları ve mağaza çeşitliliğinin yanında ulaşımda sağlanan rahatlık, merkezi konum; yeme içme alanları, sinema ve eğlence merkezi  ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’i Bursalıların yeni vazgeçilmezi haline getiriyor.


ÖzdilekPark Bursa Nilüfer; Bursa'nın en önemli noktaları, FSM Bulvarı, Özlüce, Altınşehir, Atabulvarı, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, Beşevler, Görükle, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi, Beşevler Organize Sanayi Bölgesi ve Uludağ Üniversitesi’ne olan yakınlığıyla, yıl içinde yaklaşık 7.5 milyon ziyaretçi potansiyeli oluşturmayı hedefliyor.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’eya özel araç ya da toplu taşımayla ulaşmak çok kolay.

İzmir Yolu'na direkt bağlantı,
İdo Feribot İskelesi 25 dakika, Budo Deniz Otobüsü 28 dakika,
Metro istasyonuna 2 dakika,
Toplu taşıma imkanlarında sınırsız seçenekler.

                             ÖzdilekPark Bursa Nilüfer Mimarisi

3 katlı toplam 700 araç kapasiteli kapalı otopark alanı.
Tüm katlarda yeşil araç şarj üniteleri ve park alanları.
Plaka tanımalı, araç yönlendirme özellikli park sistemi.
Tüm katlarda engelli park alanları.
Oto yıkama hizmeti.
%100 jeneratör yedekleme.
Her katta bay/bayan ve engelli WC’ler, çocuk ve aile WC’leri, bebek bakım odaları.
Otopark sinyalizasyon sistemi.
Gelişmiş bina otomasyon sistemi.(Mekanik-Elektronik)
Mağazaları besleyen servis koridorları.

                        ÖzdilekPark Bursa Nilüfer İnsan Kaynakları

Günümüzde, İnsan Kaynakları Yönetimi sürekli olarak yenilik talep eden ve bunun sonucunda, hiç durmadan değişen ve gelişen bir alan haline gelmiştir. Bu bilinçle; sektöründeki lider ve farklı konumunu devam ettiren ÖZDİLEK, Türkiye ve Dünya pazarındaki yerini koruyup geliştirebilmesinin, sahip olduğu insan kaynağının gelişiminin sürekli kılınması ile mümkün olacağının bilinci ile hareket ediyor. Bu vizyon ile hareket eden ÖZDİLEK, İnsan Kaynakları alanındaki uygulamalarına yenilerini eklemeyi ve var olan uygulamaları sürekli olarak geliştirmeyi ilke edinmiştir.

                                          ÖzdilekPark Bursa Nilüfer Bilgi Toplumu Hizmetleri

Şirket Ünvanı: Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi

Merkez/Ticaret Sicil Numarası : Osmangazi Bursa, BTSO,Tic. Sicil No: 22211, Oda Sicil No: 31367

Mersis No: 5596331237744762

Vergi Dairesi / Vergi Numarası: Ertuğrulgazi / 6830027581

İnternet adresi: www.ozdilekparkbursanilüfer.com.tr

Şirket Merkez Adresi: Soğanlı Mah. İstanbul Cad.No:343/345 Osmangazi/BURSA

Merkez Telefon / Fax No: 0224 2196000 pbx / 02242196070



                                    ÖzdilekPark Bursa Nilüfer İletişim Bilgileri

Adres: İzmir Yolu, Alaaddinbey Kavşağı, Özlüce’ye 1 km Nilüfer, Bursa, Türkiye

Müşteri hattı: 444 44 16

Telefon: 0 224 999 65 20

Web adresi: http://www.ozdilekparkbursanilufer.com/

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer çalışma saatleri, 10:00 - 23:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Cinetime Sinemaları, 10:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.




                                      Alışveriş Sektöründe Hizmet Veren Mağazalar

IA
0224 413 30 44
 DE QUELL
KAT 1
DE QUELL
0224 413 00 79
 WATSONS
KAT 1
WATSONS
0224 413 10 47
 KAĞAN PARFÜMERİ
KAT 1
KAĞAN PARFÜMERİ
 D&R
KAT 1
D&R
0224 413 25 87
 PLAYTIME OYUNCAK
KAT 1
PLAYTIME OYUNCAK
 KEMAL TANCA
KAT 0
KEMAL TANCA
0224 413 01 58
 GREYDER
KAT 0
GREYDER
0224 413 91 80
 ECZANE
KAT 0
ECZANE
0224 224 04 17
 ÖZDİLEK MAĞAZA
KAT 0
ÖZDİLEK MAĞAZA
 LOVE MY BODY
KAT 0
LOVE MY BODY
 ADL
KAT 0
ADL
0224 413 33 59
 IPEKYOL
KAT 0
IPEKYOL
0224 413 28 67
 ÖZDİLEK MARKET
KAT 0
ÖZDİLEK MARKET
 MEDIA MARKT
KAT -1
MEDIA MARKT
0224 413 52 16
 LCW
KAT -1
LCW
0224 413 07 64
 H&M
KAT -1
H&M
0224 413 67 31
 TERZİ
KAT -2
TERZİ
 LAVANDİ KURU TEMİZLEME
KAT -2
LAVANDİ KURU TEMİZLEME
 ALADAĞ TURİZM
KAT -2
ALADAĞ TURİZM
 ROMA KUAFÖR
KAT -2
ROMA KUAFÖR
0224 224 06 60
 SİNERJİ YATAK
KAT -2
SİNERJİ YATAK
0224 413 66 61

                                Yemek Sektöründe Hizmet Veren Mağazalar

ÖZSÜT KAT 2
ÖZSÜT
0224 413 59 57
 SİMİT SARAYI
KAT 2
SİMİT SARAYI
0224 413 27 25
 MC DONALD'S
KAT 2
MC DONALD'S
 FIRINDAN
KAT 2
FIRINDAN
0224 413 09 94
 POPEYE'S
KAT 2
POPEYE'S
0224 413 03 36
 USTA DÖNERCİ
KAT 2
USTA DÖNERCİ
0224 413 27 89
 BURGER KING
KAT 2
BURGER KING
0224 413 79 77
 WAFFLE ART
KAT 2
WAFFLE ART
0224 413 413 80 81
 TAVUK DÜNYASI
KAT 2
TAVUK DÜNYASI
0224 413 03 82
 ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ
KAT 2
ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ
0224 413 05 95
 SAFAHAT LOKANTASI
KAT 0
SAFAHAT LOKANTASI
 STARBUCKS
KAT 0
STARBUCKS
0224 413 05 35
 KAFE SAFAHAT
KAT 0
KAFE SAFAHAT

Film Cinetime'da izlenir. Cinetime'da 10 adet sinema salonu mevcuttur.


                          Eğlence Sektöründe Hizmet Veren Mağazalar

Oyun Odası KAT 3
Oyun Odası
 GAME MACHINE BOWLING
KAT 2
GAME MACHINE BOWLING
0224 999 65 39
 GAME FACTORY EĞLENCE MERKEZİ
KAT 2
GAME FACTORY EĞLENCE MERKEZİ
 CINETIME
KAT 1
CINETIME
0224 999 65 30

                          Mağazalar


FLO
FLO
1. Kat 0224 413 06 93
KEMAL TANCA
KEMAL TANCA
0. Kat 0224 413 01 58
GREYDER
GREYDER
0. Kat 0224 413 91 80
ATASUN OPTİK
ATASUN OPTİK
1. Kat 0224 413 40 87
CINETIME
CINETIME
1. Kat 0224 999 65 30
GAME MACHINE BOWLING
GAME MACHINE BOWLING
2. Kat 0224 999 65 39
GAME FACTORY EĞLENCE MERKEZİ
GAME FACTORY EĞLENCE MERKEZİ
2. Kat
ECZANE
ECZANE
0. Kat 0224 224 04 17
TERZİ
TERZİ
-2. Kat
LAVANDİ KURU TEMİZLEME
LAVANDİ KURU TEMİZLEME
-2. Kat
ALADAĞ TURİZM
ALADAĞ TURİZM
-2. Kat
ROMA KUAFÖR
ROMA KUAFÖR
-2. Kat 0224 224 06 60
SİNERJİ YATAK
SİNERJİ YATAK
-2. Kat 0224 413 66 61
PLAYTIME ÇOCUK OYUN ODASI
PLAYTIME ÇOCUK OYUN ODASI
2. Kat
ÖZSÜT
ÖZSÜT
2. Kat 0224 413 59 57
SİMİT SARAYI
SİMİT SARAYI
2. Kat 0224 413 27 25
MC DONALD'S
MC DONALD'S
2. Kat
FIRINDAN
FIRINDAN
2. Kat 0224 413 09 94
POPEYE'S
POPEYE'S
2. Kat 0224 413 03 36
USTA DÖNERCİ
USTA DÖNERCİ
2. Kat 0224 413 27 89
BURGER KING
BURGER KING
2. Kat 0224 413 79 77
WAFFLE ART
WAFFLE ART
2. Kat 0224 413 413 80 81
TAVUK DÜNYASI
TAVUK DÜNYASI
2. Kat 0224 413 03 82
ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ
ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ
2. Kat 0224 413 05 95
SAFAHAT LOKANTASI
SAFAHAT LOKANTASI
0. Kat
STARBUCKS
STARBUCKS
0. Kat 0224 413 05 35
KAFE SAFAHAT
KAFE SAFAHAT
0. Kat
TURKCELL
TURKCELL
1. Kat 0224 413 61 70
MEDIA MARKT
MEDIA MARKT
-1. Kat 0224 413 52 16
ÖZDİLEK MAĞAZA
ÖZDİLEK MAĞAZA
0. Kat
MAVI JEANS
MAVI JEANS
1. Kat 0224 413 43 72
LCW
LCW
-1. Kat 0224 413 07 64
H&M
H&M
-1. Kat 0224 413 67 31
ALTINYILDIZ CLASSICS
ALTINYILDIZ CLASSICS
1. Kat 0224 413 22 76
SARAR
SARAR
1. Kat 0224 413 01 41
PENTI
PENTI
1. Kat 0224 413 07 60
LOVE MY BODY
LOVE MY BODY
0. Kat
ADL
ADL
0. Kat 0224 413 33 59
IPEKYOL
IPEKYOL
0. Kat 0224 413 28 67
KORAY SPOR
KORAY SPOR
1. Kat 0224 413 00 24
COLUMBIA
COLUMBIA
1. Kat 0224 413 30 44
DE QUELL
DE QUELL
1. Kat 0224 413 00 79
WATSONS
WATSONS
1. Kat 0224 413 10 47
KAĞAN PARFÜMERİ
KAĞAN PARFÜMERİ
1. Kat
D&R
D&R
1. Kat 0224 413 25 87
PLAYTIME OYUNCAK
PLAYTIME OYUNCAK
1. Kat
ÖZDİLEK MARKET
ÖZDİLEK MARKET
0. Kat
Oyun Odası
Oyun Odası
3. Kat 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder