Bursa As Merkez Alışveriş Merkezi

Bursa As Merkez Alışveriş Merkezi‘nde Türkiye’nin en ünlü mağazalarının şubeleri bulunmaktadır.70 tane firma faaliyet göstermektedir.Beymen’den Vatan Computer’e kadar,aradığınız herşeyi As Merkez‘de bulabilirsiniz.Ayrıca buz pisti,sinemalar,bowlink salonu,Star Park(çoçuklar için) vardır.



Bursa As Merkez Alışveriş Merkez‘de çeşitli etkinlikler ve kampanyalar yapılmaktadır.


Bursa’nın ilk ve tek outlet alışveriş merkezi As Merkez Outlet, kaliteyi “ulaşılabilir” kılan hesaplı alışverişe açıyor kapılarını… Sönmez Holding’in dinamik ve yenilikçi vizyonu ile birlikte, geçmiş yıllara dayanan perakende tecrübesini yansıtan outlet alışveriş merkezi; yüzünü geleceğe dönen uygulamalar sayesinde çağdaş yaşamın bütün gereksinimlerini tek çatı altında topluyor.






55 bin metrekarelik arsa alanına kurulu As Merkez Outlet, dış alandaki yapılanmalar da dahil olmak üzere, toplam 69 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Bunun 47 bin metrekaresini, kiralanabilir alanlar oluşturuyor. Kadın-erkek-çocuk giyiminde outlet mağazacılığın lider markaları ile her bütçeye ve her zevke uygun öneriler sunan AVM, hem alışveriş kategorilerinde hem de başarıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinde “tüketici odaklı” hizmet anlayışını esas alıyor.



As Merkez Outlet’teki 77 mağaza, her türlü zevk ve ihtiyaca en üst alışveriş kalitesiyle cevap veriyor. Marks & Spencer, Mudo City, LC Waikiki, Tepe Home, Kervan, Derimod ve Bursa’nın en büyük spor mağazası Intersport Sporting başta olmak üzere, son derece zengin bir mağaza karması, tüketicinin hayatını kolaylaştıracak çözümler vaat ediyor. Mavi Jeans, Beymen Business, İGS, Hatemoğlu, İpekyol, D’S Damat, Türkiye’nin en büyük oyuncak hipermarketi Hayal Dünyası, Tiffany gibi kaliteye öncülük eden dev markalar ve birbirinden lezzetli fast food markaları ile alışverişe keyif katıyor. Mevcut yapıdaki büyük ve çok katlı mağazacılık anlayışı, ürün portföyü açısından sınırsız bir çeşitlilik yaratıyor.





Isıtma, soğutma, aydınlatma, kapalı devre kamera sistemleri, ortak alanlara ait müzik yayını, uydu TV imkanı, kablosuz internet olanağı, ileri teknoloji donanımlı elektronik güvenlik sistemleri ile As Merkez Outlet, Bursa’da alışverişin en güvenli ve en konforlu adresi… Ultramodern dizaynıyla 4 salonda birden vizyon filmlerini takip eden Avşar Sinemaları, “Bursa’nın ilk buz pisti” Fun On Ice, heyecanlı turnuvalara ev sahipliği yapan Rainbowl Bowling Center ve sınırsız eğlenceye açılan Starpark ise her yaş ve kesimden ziyaretçi için vazgeçilmez bir tutkuya dönüşüyor.












“Bursa’nın ilk yapı marketi” Tekzen, “Anadolu’nun en büyük teknoloji marketi” Teknolojix, Maxi Tansaş, Mc Donald’s, Çilek Mobilya, Kray Mobilya, Bursa’nın tek Fenerium mağazası, Kebapçı İskender ile iş dünyasının buluşma noktası olarak kabul gören Baia Bursa Hotel’in de aralarında bulunduğu pek çok prestij işletme, As Merkez Outlet kompleksini tamamlıyor. 30 bin kişi kapasitesiyle Bursa’nın en büyük açık hava konser alanı, yine As Merkez Outlet bünyesinde yer alıyor.


2 bin araçlık açık, 300 araçlık kapalı otopark alanı ile As Merkez Outlet, her zaman müşteri ve ziyaretçilerinin güvenliğini baz alıyor. VIP müşteri servis araçlarıyla hizmet çıtasını bir adım daha öteye taşıyan alışveriş merkezi; İhsaniye, Ataevler, Gemlik ve DOSAB bölgelerine her gün ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor.

As Merkez Outlet alışveriş ve yaşam kompleksi; sadece Bursa için değil, yakın il ve ilçeler için de “cazibe merkezi” olma özelliğini koruyor.


                                     Bursa As Merkez Alışveriş Merkezi iletişim bilgileri

Adres: Yeni Yalova Yolu 9.Km. Sönmez Plaza Tesisleri, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 224 261 51 51

Fax: +90 224 261 58 98

E-mail: asmerkez@asmerkez.com.tr

Web adresi: http://www.asmerkezoutlet.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder