Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas Bursa

Bursa’nın en eski, en lüks ve en ünlü oteli Çelik Palas, 20 Eylül 2015 tarihinde yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Bursa Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts’un halkalarından biri oldu. Yapılan iş birliği ile otelin ismi de Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu. Yapılan anlaşma ile ilgili Çelik Palas Otel’de düzenlenen toplantıya MSN Yapı Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Kırcal, Swiss-Bel İnternationaal Yönetim Kurulu Başkanı Gavin M.Faul, iş ortağı ve Arap Turizm Örgütü Birlik Başkanı Bandar Fahad Al Fihait, otel idarecileri katıldı. Uzun yıllardır yüksek kalitesi ile hizmet veren Otel Çelik Palas Convention Center & Thermal SPA Bursa ve Atatürk Palas, Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts zincirleri ile iş birliği içerisine girmiş oldu.



Swiss-Belhotel International, halihazırda Çin, Vietnam, Filipinler, Malezya, Endonezya, Tayland, Avustralya, Yeni Zelanda, Gürcistan, Bahreyn, Irak, Umman, Katar, Suudi Arabistan'da bulunan 135'den fazla otel, tatil yeri ve projenin bir portföyünü yönetmektedir. Birleşik Arap Emirlikleri. Son altı yıldır Endonezya'nın önde gelen Küresel Otel Zinciri ve En Beğenilen 4 Yıldızlı Otel olan Swiss-Belhotel International, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası otel ve misafirperverlik yönetim gruplarından biridir.




Grup otel, tatil ve hizmet verilen konutların tüm yönleriyle kapsamlı ve son derece profesyonel bir geliştirme ve yönetim hizmeti sunmaktadır. Ofisler Hong Kong, Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri, Şangay - Çin, Sidney - Avustralya, Hanoi - Vietnam, Atina - Yunanistan, Jakarta - Endonezya, Bali - Endonezya, Ve Auckland - Yeni Zelanda'da bulunmaktadır.


Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas, Atatürk Müzesi'ne 200 metre mesafededir ve diğer 5 yıldızlı lüks otellerin eşi benzeri olmayan ünlü Uludağ'ın zemininde Bursa'nın 360 derece panoramik manzaralarını sunmaktadır.


Otelin SPA oteli, şehrin en büyük havuzuna akan çelik (Çelik) özelliklerine sahip Doğal Kaplıca Suları'na sahip olacak şekilde inşa edilmiştir. Bu sular, birçok romatolojik, dermatolojik faydanın tedavisi ve sağlıklı bir metabolizmanın idame ettirilmesi için bilinir.

SPA'ya bir başka ilaveten Himalaya Mucize Tuz Odası da var. Büyüleyici renk değiştirme teknikleriyle bu odalar, Himalaya Dağları'ndaki binlerce yıllık tuzlarla inşa edilmiştir. Bu odalar tuz ve renk terapisinin faydalarını kullanarak üst ve alt solunum koşullarını (soğuk ve grip, alerji, Astım, bronşit, kistik fibroz, sinüs enfeksiyonu, sinüzit, rinit, saman nezlesi ve amfizem hastalıklarına iyi gelmektedir.


Swiss-Café Restaurant, büyüleyici şehir manzarasına bakan bir terasa sahip, gün boyu uluslararası yemekler sunan bir uluslararası outlettir. Martı Café hafif atıştırmalıklar, rahat ve sıcak bir atmosferde soğuk ve sıcak içecekler sunmaktadır. Ünlü Seyami Usta'nın özel bir Türk lokantası, otelin yemek seçeneklerine eklenmiştir. Oda servisi 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

Ana bina zarif koyu renk ahşap mobilyalar ve halı kaplı zeminler ile dekore edilmiş, ücretsiz Wi-Fi ve düz ekran TV bulunan 141 şık oda sunmaktadır.























5 yıldızlı lüks otel, meşhur Uludağ'ın süslediği panoramik Bursa manzarasına sahiptir. Tesis açık havuzun yanı sıra pek çok uygulama ve terapinin yapıldığı spa merkeziyle hizmet vermektedir.


Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas Bursa'nın tümü halı zeminli şık odaları, koyu renkli şık ahşap mobilyalarla döşenmiştir. Hepsinde ücretsiz WiFi erişimi ve düz ekran TV vardır. Tesiste 7 gün 24 saat oda servisi verilmektedir. Konuklar, Handy Mobile cihazıyla ücretsiz şehir içi ve belirli ülkelerle uluslararası telefon görüşmeleri yapabilir, internet bağlantısından faydalanabilir ve Google Maps, şehir rehberi ve otel bilgisi uygulamalarını kullanabilirsiniz.


Şehir manzaralı terasa açılan Swiss-Café Restaurant'ta uluslararası yemekler servis edilmektedir. Martı Café'nin rahat ortamında hafif yiyecekler ve sıcak-soğuk içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.


Pek çok sağlık ve güzellik uygulaması yaptırabileceğiniz spa alanında sauna, Türk hamamı ve fitness merkezi bulunmaktadır. Büyük havuz doğal kaplıca suyuyla doldurulmuştur. Himalaya mucizesi olan tuz odası, üst ve alt solunum yolu rahatsızlıkları, kulak iltihabı ve cilt hastalıklarını tedavi etmektedir.

Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas,  Bursa Ulu Camii'ye ise 2,5 km uzaklıktadır. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir.


Swiss-Café Restaurant, büyüleyici şehir manzarasına bakan bir terasa sahip, gün boyu uluslararası yemekler sunan bir uluslararası outlettir. Otelin hemen karşısında, yeşillikleriyle ünlü Kültür Parkı ve birçok restoran bulunmaktadır. Ünlü tarihi Cumalikizik köyü 20 dakika uzaklıktadır ve özel turlar organize edilebilir.



                                                          ODALAR

Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas Bursa'nın tüm odaları, yaşamı kolaylaştıran modern unsurların yanı sıra klasik tarzını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Çelik Palas'ın yanı sıra otel, 7 farklı oda kategorisi sunan toplam 164 oda kapasitesine sahiptir.

Tüm odalarda LCD TV, kablosuz internet, ödemeli TV, mini bar (ücretli), dijital elektronik kasa, saç kurutma makinesi, bornoz, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, telefon, 24 saat oda servisi, Otopark (ücretsiz) İş Merkezi (ücretsiz) çamaşır ve kuru temizleme servisi, Bay ve Bayan Kuaförler (Ücretli) Tarihi Termal Havuz ve Türk Hamamı mevcuttur.

                                                Klasik Oda
Klasik Odalarımızın genişliği 20 metrekaredir. Bu odalar, iç mekanda kaliteli zaman geçirmek için dekore edilmiştir.




Klasik odalar şu özellikleri sunar:

- LCD TV
- Kablosuz internet,
- Pay TV
- Mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
- Telefon
- 24 saat oda servisi


                                               Swiss Oda
Swiss Room, 25-30 metrekare genişliğinde olup, balkonundan keyif alabileceğiniz Bursa manzarasının panoramik manzarasına sahiptir. Bu ferah odalar, iç mekanda kaliteli zaman geçirmek için dekore edilmiştir.







Swiss Oda Özellikleri Şunlardır:

- LCD TV
- Kablosuz internet,
- Pay TV
- Mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
- Telefon
- 24 saat oda servisi

                                        Diplomat Süit Oda
Diplomat Süit Odalar 20-35 metrekare genişliğinde, güzel dağ manzarası karşısındadır. Bu süitler yatak odası, oturma odası ve birinde küvet bulunan bir banyo ve bir de hidro masaj sistemi bulunan iki banyo içermektedir.





Diplomat Süit şu özellikleri sunar:

- 2 LCD TV
- Kablosuz internet
- Pay TV
- Mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, t
- Telefon
- 24 saat oda servisi.

                                   Bursa Süit Oda
Bursa Süit 49 metrekare genişliğinde olup, balkonundan keyif alabileceğiniz Bursa manzarasının panoramik manzarasına sahiptir. Bu süitler yatak odası, oturma odası ve küvet ile duşlu tek banyolardan oluşmaktadır.







Bursa Süit'inde sunulan hizmetler şunlardır:

- 2 LCD TV
- Kablosuz internet
- Pay TV, mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
- Telefon
- 24 saat oda servisi

                                             Grand Süit Oda
Grand Suite 59 metrekare genişliğinde olup, balkonundan keyif alabileceğiniz Bursa manzarasının panoramik manzarasına sahiptir. Bu süitler yatak odası, oturma odası ve birinde jakuzili diğeri duş bulunan iki banyo içermektedir.







Grand Suit'inde sunulan hizmetler şunlardır:

- 2 LCD TV
- Kablosuz internet
- Pay TV
- Mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
- Telefon
- 24 saat oda servisi

                                                    Royal Süit Oda
Royal Suit 60 metrekare genişliğindedir ve balkonundan keyif alabileceğiniz Bursa manzarasının panoramik manzarasına sahiptir. Bu süitlerde yatak odası, oturma grubu, toplantı seti ve tek bir banyo bulunan geniş bir oda bulunmaktadır.








Royal Süit özellikleri şunlardır:

- 2 LCD TV
- Kablosuz internet
- Pay TV
- Mini bar (ücretli)
- Dijital elektronik kasa
- Saç kurutma makinası
- Bornoz
- Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
- Telefon
- 24 saat oda servisi

                                      Çelik Palas Odaları
Çelik Palas otel mülkiyetindedir ve VIP misafirlerine ayrı bir mimari sunmaktadır. Çelik Palas, uşak hizmeti ile 8 süit ve 15 standart odadan oluşmaktadır. Kendi resepsiyonu, Lalezar Restaurant ve Gabor Bar vardır. Çelik Palas 1935'te kuruldu ve Atatürk, Elizabeth Taylor, Zsa Zsa Gabor, Prenses Soraya ve Prenses Noor gibi birçok ünlü konuk keyifle konakladı.







Çelik Palas odalarında Şu hizmetler vardır:
LCD TV - DVD oynatıcı - Wi-Fi - Pay TV (Ücretli) - Mini bar - Dijital elektronik kasa - Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi - Saç kurutma makinası - Telefon - 22 saat açık olan oda servisi

23 ultra lüks oda bulunmaktadır. Oda Servisi, tüm odalarda hizmetinizdedir.

                                                   RESTAURANTLAR 

Grand Swiss-Belhotel Celik Palace Bursa'da Panoramik restoran, biftek restoranı, Vitamin Bar ve Havuz Barımız gibi 7 farklı yemek deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.


                                           Swis-Cafe Restaurant
Swiss-Café Restaurant, misafirlerine eşsiz bir damak zevkiyle, her zevke uygun zengin bir menüyle geleneksel Türk ve dünya mutfağını buluşturuyor.

Ana yemekler, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği, özel kutlamalarınız için ideal bir adres olan iş yemekleri, isterseniz egzotik yemeklerin keyfini çıkarmanız için hoş bir ambiyade sahip olan restoran sizleri bekliyor.

Yaz aylarında yıldızların altında unutulmaz bir akşam yemeğine çıkmak için açık hava Swiss-Cafe terasının tadını çıkarabilirsiniz.


                                   Seyami Usta Restaurant
Ünlü şef Seyami Ceylan'ın geleneksel Türk yemekleri sunulmaktadır. Duvarlar, 300 milyon yıllık Himalaya Mucize Tuzu Kristallerinden yapılmış ve en yüksek dağ sırası olan Himalayalar'da bulunan muhteşem iç mekanlar ile zemin katında yer almaktadır.

Bu tuz kristalleri, daha iyi sindirim için saf oksijen seviyeleri ve yüksek iyon içeriği koruyarak iç ortamı sağlıklı tutmak için ünlüdür. Renk değiştiren terapiyle birleştiğinde, keyifli bir yemek oturumu havası oluşturduğu biliniyor.

                                               Martı Cafe
Parmak yiyecekleri ve sıcak ve soğuk alkolsüz içeceklerin geniş bir seçim olanakları ile hizmet vermektedir. Bursa şehir ve Uludağ'ın panoramik manzarasına sahip açık terası vardır.

                                            Gabor Bar
Atatürk Sarayı'nda bulunan Gabor Bar, tarihin kemerleri içindeki ziyaretçilerimize çeşitli lezzetler ve yolculuklar sunmaktadır.


                                       Havuz Barı
Havuz Barı, keyifli havuz deneyiminiz sırasında yaz sıcağından uzaklaşıp farklı zevklerin tadını çıkarmanızı sağlar.


                                       Vitamin Bar
Vitamin Bar, Spa bölümümüzde bulunur ve taze sıkılmış meyve suları ile serinletici bir an sunar.


                                                         TESİSLER
Türk Hamamı, Terapötik Termal Havuz, Sauna, Masaj (Terapi, Rahatlama, Yerel, İsveç, Spor, Kabarcık, Selüloid vb.) Ve Fitness Merkezi tesislerinde hizmetler sunuyor.

Allerjik hastalıkları hafifleten termal suyun iyileştirici etkileri ile enerji ve sağlığınızı geliştirin:

- Düzenli romatizma

- Nöralji

- Romatoid artrit

- Artroz

- Malaise

- Astım

- Egzama

- Gut

- Bazı jinekolojik hastalıklar
Himalaya Mucize Sal Oda
Tuz Terapisinin rahatlamanıza yardımcı olabileceğini biliyor musunuz?

• Jet lag

• Solunum hassasiyetleri (soğuk algınlığı, astım)

• Rahatsız uyku düzeni ve horlama

• Deri alerjileri

• Zayıf bağışıklık sistemi

• Stres


                                                                  Spa Merkezi
Spa Merkezinde Türk Hamamı, Terapötik Termal Havuz, Sauna, Masaj (Terapi, Rahatlama, Yerel, İsveç, Spor, Kabarcık, Selüloid vb.) Ve Fitness Merkezi hizmeti sunmaktadır.

Allerjik hastalıkları hafifleten termal suyun iyileştirici etkileri ile enerji ve sağlığınızı geliştirin, şu hastalıklara iyi gelir :

- Düzenli romatizma
- Nevralji
- Romatoid artrit
- Artroz
- Halsizlik
- Astım
- Egzama
- Gut
- Bazı jinekolojik hastalıklar


                                                              Masaj
Masaj vücudun enerji kanallarını aktive ederek rejenerasyon sürecini arttırır. Uzman ekibiyle ve Uzakdoğu terapistlerinin uzmanları, sağlığınıza yardım etmeye, depresyonunuzu ve stresinizi hoş bir ortamda düşürmeye hazır. Sağlığınızı korumak ve kendinizi yükün yükü, gerginliği ve yaşamın monotonluğundan arındırmak için masaj ekibine danışabilirsiniz. Masaj salonlarında kendinizi ve sevdiklerinizi hoş bir masajla rahatlatabilirsiniz.


                                                  Termal Havuz
Termal Havuzun maden suları, cilt üzerinde olumlu ve canlandırıcı etkilere sahiptir. Termal suları, romatizmal hastalıkların kronik dönemleri, kronik sırt ağrıları, eklem hastalıkları, yumuşak doku hastalıkları, ortopedik ameliyatlar gibi uzun vadeli koşullar altında bakım sonrası bir element olarak kullanılmasını sağlayan florür ve termo-mineralleri içerir. Beyin ve sinir ameliyatlarını takiben immobilizasyon, nörolojik hastalıklar, stres bozuklukları, spor yaralanmaları ve jinekolojik hastalıklara iyi gelir.

Termal havuzu, doğal sularda bulunan türünün en büyüğüdür.



                                                  Türk Hamamı
Türk kültürünün vazgeçilmezi olan profesyonel Türk Hamamı'nda Türk banyosunun sıcak göbek taşında ovma, köpürme ve masaj yapılıyor.


                                                             Sauna
Bio-Sauna (Botanik sauna): Sıcaklığın yaklaşık 50-60 ° C arasında olduğu, saunalarda ve buharda artan kan akış hızıyla rahatsız olanların tercih ettiği bir tür saunada nem oranı yaklaşık yüzde 50 ila 60 arasındadır . Bio-sauna deneyimi, aromaterapi, renk terapisi ve müzik meditasyonu ile zenginleştirilmiştir. Bio-sauna, klasik sauna ve buhar saunası olarak da kullanılabilir.


                                                             Fitness merkezi
Koşu bandı, bisiklet, eliptik gibi farklı kardiyo makineleri ile donatılmış Fitness Merkezinde, profesyonel eğitmenler size bir egzersiz programı ile yardımcı olacaktır. Fitness salonu için sürekli taze oksijen kaynağı ile uzun süre egzersiz yapabilirsiniz. Orada bulunan Kardiyo egzersiziniz, yaşınızı, cinsiyetinizi, kilosunuzu ve sağlık durumunuzu analiz ederek eğitmenler tarafından belirlenecektir.



                                                                 TOPLANTI SALONLARI
Toplantılarınız, kongreleriniz ve ziyafet organizasyonlarınız için, seçkin menüler ve kaliteli hizmet ile hizmetinizde olan 7 farklı toplantı salonu bulunmaktadır. Salonları güneş ışığı alır ve Teras'da sizi geniş ve doğal bir atmosfer bekliyor. Yüksek teknolojili altyapı, sözleşmelerin her şekli için kullanılabilir.


                                                                 Balo salonu
Balo salonu sütunsuz olarak inşa edilmiş olup, 30 metre açık alan bulunmaktadır. Giriş fuaye sizi ağırlıyor ve yüksek tavanı, 7 farklı renkte aydınlatma sistemi ve geniş terası ile güzel Bursa manzara eşliğinde keyifli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

750 metrekare alana sahip bu salonda aralığı kapatmak için sütun bulunmayan 1200 kişinin kokteyllerini, 750 kişiye kadar yemek düzenlemeyi, unutulmaz büyük iş toplantıları, kongre, paneller, düğün organizasyonları, düğün törenleri ve özel etkinliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.


                                                           Uludağ Salonu
270 metrekare Uludağ Salonu geniş, güneş ışığı alan bir fuayeye açılıyor. Toplantılar, kongreler, paneller, düğün, katılım törenleri ve özel organizasyonlar gibi etkinlikler burada yapılabilir.

300 kişilik kokteyl ve 140 kişilik yemek düzenlemesi mümkündür. Bu salonun yüksek teknoloji altyapısı ve farklı aydınlatma seçenekleri misafirlerine elit bir ortam sunmaktadır.


                                              İpek Salonu
60 metrekarelik alana sahip İpek Salonu'nda, 20 ila 40 kişilik toplantılar veya özel organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.


                                             Hisar 2 Salonu
42 metrekarelik alanı ile Hisar 2 Salonu, VIP ve özel konuklar ile çok şık bir şekilde toplantılarınızı organize edebileceğiniz, Yönetim Kurulu düzenlemesi sunuyor.


                                      Hisar 1 Salonu
45 metrekarelik alanı ile Hisar 1 Salonu, VIP ve özel konuklarla çok şık bir şekilde toplantılarınızı organize edebileceğiniz, Yönetim Kurulu düzenlemesi sunuyor.


                                                  Koza Salonu
50 metrekare alanlı Koza Salonu'nda, 20 ila 40 kişilik toplantılar veya özel organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

     Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas Bursa İletişim Bilgileri:
Adres: Çekirge Caddesi, No: 79, PK: 16070, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: +90 (0) 224 233 38 00
E-mail: inquirygbcp@swiss-belhotel.com
Web adresi: http://www.swiss-belhotel.com/en-gb/grand-swiss-belhotel-celik-palas-bursa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder