Bursa Golden Pearl Boutique Hotel

Bursa'nın en eski semtlerinden Çekirge yer alan Golden Pearl Boutique Hotel, Nisan 2016 itibariyle hizmete girmiştir.



Her biri farklı konseptte tasarlanmış 25 oda ve 2 süitten oluşan Bursa Golden Pearl Boutique Hotel; şehrin merkezinde, Kültür Park'ın eşsiz manzarasıyla, doğal güzellikleriyle iç içedir. Golden Pearl Boutique Otel, bulunduğu konum itibariyle şehrimizin tarihi ve turistik mekânlarına yakın mesafededir. Odalarınızda dinlenirken, yine her biri farklı tasarlanmış özel sistemli banyolarda duş alma ritüelinizi bambaşka bir keyfe dönüştürebilirsiniz.




Marmara Bölgesi’ndeki Bursa’da yer alan Golden Pearl Boutique Hotel, güneşlenme terasıyla hizmet veren dağ manzaralı bir tesistir. Otel, Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’ne 1,4 km mesafededir. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir.


Tüm odalarda düz ekran uydu TV, bazılarında ise konforunuz için oturma alanı bulunmaktadır. Terasınızda veya balkonunuzda bir fincan çayın tadını çıkarabilirsiniz. Tüm odalar özel banyoludur. Konforunuz için terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir. Tesisin resepsiyonu 24 saat açıktır.


Golden Pearl Boutique Hotel, Atatürk Müzesi’ne 400 metre, Muradiye Külliyesi’ne ise 1,2 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Sabiha Gökçen Havaalanı 83 km mesafededir.


Golden Pearl Boutique Hotel'de;
Özel Telefon Sistemi,
Led TV,
HD Uydu Yayını,
Internet erişimi,
Mini Bar,
VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi,
Taze Hava Besleme Sistemi hizmetleri sunulmaktadır.

Güne zinde ve keyifle başlamanız için zengin çeşidi ile açık büfe kahvaltı servis edilmektedir.

Günün her saati içecek ikramları mevcuttur.

Ödeme için Visa, Master, Euro kredi kartları ile tüm para birimleri geçerlidir.

Şehir otelciliğine yeni bir soluk getiren Golden Pearl Boutique Hotel, güler yüzlü ekibiyle bambaşka bir deneyim yaşamanız için sizleri de ağırlamaktan mutluluk duymaktadır.





























                                                           ODALAR
Golden Pearl Boutique Hotel'de 27 farklı tasarımlı oda vardır. Bu odalardan 5 adedi tek yataklı ekonomik odalardır. Bu odalarda cam ve ayna konsepti uygulanarak ferah bir ortam oluşturulmuştur.

Otelde arka cepheye bakan 5 adet odada tasarım olarak orman konsepti kullanılmış, şeffaf banyolarıyla değişik bir ortam oluşturulmuştur. Bu odalar Superior olarak isimlendirilmiştir.


Her katta ikişer adet olmak suretiyle 10 adet ön cepheye bakan, manzaralı, yuvarlak yataklı odalar mevcuttur. Bu odalar Superior King olarak isimlendirilmiştir.


Golden Pearl Boutique Hotel'in manzaraya bakan diğer geniş yataklı, Fransız balkonlu 5 odasında ise yine farklı mimari çalışmalar gözlemleyebilir ve keyifle konaklayabilirsiniz. Bu odalar Superior Queen olarak isimlendirilmiştir.


Ayrıca hotelde 2 adet teraslı ve küvetli geniş odalar mevcuttur. Bu odaların tasarımlarında şık ve size özel hissettirecek tüm detaylar düşünülmüştür. Bu odalar Teras ve Park suit olarak isimlendirilmiştir.
Otel, oda kahvaltı olarak hizmet vermektedir.


                    Golden Pearl Boutique Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Çekirge Mahallesi, Çekirge Caddesi, No: 47, PK:16050, Osmangazi, Türkiye

Telefon: +90 224 234 85 85

E-mail: info@goldenpearl.com.tr

Web adresi: http://www.goldenpearl.com.tr/

Facebook sayfa adresi: https://www.facebook.com/goldenpearlbursa/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder