Bursa Tiara Termal & Spa Hotel

Bursa Tiara Termal & Spa Hotel, Bursa’nın dokusu ve kaplıcalarıyla tarihe adını yazdırmış Çekirge semtinde bulunmaktadır. Tarihi ve turistik bölgelerle neredeyse iç içe bulunan Tiara Terma Hotel, konuklarına farklı konaklama alternatiflerinin yanında sessiz, huzurlu ve sağlıklı bir ortam sunuyor.



Bursa şehrinde merkezi bir konumda yer alan Tiara Termal Hotel'de 24 saat açık resepsiyon ve ücretsiz termal spa tesisleri sunulmaktadır. Otelde uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi içeren klimalı odalar bulunmaktadır.


Termal Hotel Tiara'nın odaları minibarla donatılmıştır. Banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi yer alır. Bazı odalar spa küvetlidir.

Geleneksel kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Alakart menüden seçim yapabileceğiniz Tivona Restaurant'ta yerel lezzetler ve dünya yemekleri servis edilir.

Sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkan termal spa tesislerinde spa küveti, Fin hamamı, sauna, kapalı termal havuz ve tüm konuklar için ücretsiz olan fitness odası mevcuttur. Ayrıca, ek ücret karşılığında masaj yaptırabilirsiniz.

Güzelyalı Feribot İskelesi'ne araçla sadece 30 dakika mesafedeki Tiara Termal Hotel, Yenişehir Havaalanı'na ise 50 dakika uzaktadır. Otel bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur.
Farklı özelliklere sahip odaları, 300 metrekare büyüklüğünde, kendi doğal kaynağından beslenen termal havuzu, geleneksel Türk hamamları, sauna, fin hamamı ve masaj olanaklarıyla Tiara Termal & Spa Hotel sağlıklı, keyifli ve huzurlu bir ortamı tek bir adreste sunuyor.

Dünyanın her yerinden gelen misafirleri için butik tatil ve konaklama olanağı sağlanan Tiara Termal & Spa Hotel’de  24 Standart, 84 Standart Deluxe, 12 Superior, 6 Junior Suite, 20 Executive Suite odasının yanı sıra  özel hamamlı, geniş ve çok odalı 2 adet kral dairesi ve engelli misafirler için özel donanımlı odalar yer alıyor.

Tiara Termal & Spa Hotel, dünya lezzetlerini misafirlerine sunan restoranı ve 30 / 250 kişi kapasiteli 2 farklı toplantı ve balo salonları ile koşulsuz memnuniyet ilkesiyle hizmet veriyor.
Üstelik masaj dışında tüm Spa hizmetleri tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor.

Tiara Termal Hotel konforlu ve çok özel dekore edilmiş odalarıyla size ayrıcalıklı lüksün keyfini sürme fırsatı sunuyor. Jakuzili odalarıyla günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.







































                                                                  ODALAR

                                                        STANDART ODA
Maksimum  işi kalabilirsiniz. 17-21 m2 ölçülerindeki standart odalarda, 1 adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Minibar, su ısıtıcısı, çay-kahve ikram seti, kablosuz internet, notebook ve telefon şarj edebilme imkanı bulunan elektronik kasa, 24 saat oda servisi, LCD televizyon, klima, saç kurutma makinası mevcuttur.


                                             STANDART DELUXE ODA

Maksimum 4 kişi konaklayabilirsiniz. Konforu ve huzuru bir arada yaşayacağınız odalar, ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak tasarlandı. 20-29 m2 ölçülerindeki standart deluxe odalarda, yorgunluğunuzu atacağınız visko yataklarımızda, çift veya tek yatak tercihini kullanabilirsiniz.
Odalarda; mini-bar, su ısıtıcısı, çay-kahve ikram seti, kablosuz internet, çalışma masası, notebook ve telefon şarj edebilme imkanı bulunan elektronik kasa, 24 saat oda servisi, LCD televizyon, klima, saç kurutma makinası vardır.
Odanızdaki termal keyfine kadar burada herşey sizin konforunuz düşünülerek hazırlanmıştır.


                                                            SUPERİOR ODA

Maksimum 4 kişi konaklayabilirsiniz. 32 m2 genişliğindeki Superior odalarda mini-bar, su ısıtıcısı, çay-kahve ikram seti, kablosuz internet, çalışma masası, notebook ve telefon şarj edebilme imkanı bulunan elektronik kasa, 24 saat oda servisi, LCD televizyon, klima, saç kurutma makinası bulunmaktadır. Tüm Superior odalarda duş kabinine ilave olarak, hidro masajlı küvet mevcuttur.

                                                     JUNİOR SUİT ODA

2 kişi konaklayabilirsiniz. Sıcak ve yalın dekorasyonuyla, junior suitler, yatak odası ve oturma odası şeklinde iki bölüm olarak tasarlanmıştır. 35-47 m2 genişliğindeki junior suitlerde minibar, kablosuz internet ve 24 saat oda servisine kadar herşey konforunuz için düşünülmüştür.
Notebook ve telefon şarj edebilme imkanı bulunan elektronik kasa, su ısıtıcısı, çay-kahve ikram seti, LCD televizyon, çalışma masası, klima, saç kurutma makinası ve banyonuzdaki termal su ile junior suit ayrıcalıkları Tiara Termal & Spa Hotel kalitesiyle sizlere sunuluyor.


                                                EXECUTİVE ODA

Maksimum 5 kişi konaklayabilirsiniz. Rahat ve huzurlu bir seyahat yaşamanız için tüm mobilyaları özel olarak tasarlanmıştır.

Tiara Termal & Spa Hotel executive odaları, konforunuz için tüm detaylar düşünülerek hazırlandı. 35-49 m2 olan şehir manzaralı, klimalı, executive odalarımızın içinde bulunan hidro masaj küvetinde termal su ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Odanızdaki su ısıtıcısı ve ikramımız olan çay-kahve setiyle hazırladığınız içeceğinizi yudumlarken LCD televizyonunuzdan gündemi izleyebilir ya da çalışma masanızda işlerinizi odanızdan sürdürebilirsiniz.

Rahat ve huzurlu bir seyahat yaşamanız için tüm mobilyalarımız özel olarak tasarlandı.

Oda Servisinden 24 saat faydalanabilir, kablosuz internet servisini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Dışarı çıktığınızda odalarınızda bulunan elektronik kasalarda el bilgisayarınızı ve cep telefonunuzu güvenle şarj edebilirsiniz.

Tiara Termal & Spa Hotel’de kendinizi “iyi“ hissedeceksiniz.


                                                           TOPLANTI & DAVET

Tiara Termal & SPA Hotel salonlarında dünya mutfaklarından örnekler ve kusursuz hizmet anlayışı ile özel davetlerinizi keyifle yaşayın veya her türlü modern teknik ekipman ve donanım eşliğinde kaliteli servisi ve misafir memnuniyetini önemseyerek ouşturduğu pozitif yaklaşımlarıyla iş toplantılarınızı gerçekleştirin.

                                                     RESTAURANT

Akdeniz mutfağından sıra dışı örnekleri ve leziz Türk mutfağının zeytinyağlılarını çok farklı bir konseptte sunan mekanımız, konukların midelerine olduğu kadar gözlerine de sanatsal bir görüntü sunuyor.

İş yemekleri, özel toplantılar ve kutlamalar için ve günün sonunda huzurlu bir mola yeri olarak tercih edilen,  ahşap ve bakırın doğal uyumu içinde misafirlerini ağırlayan mekanımmisafirlerine aynı zamanda çok zengin bir açık büfe kahvaltı da sunuyor.

En taze ve lezzetli ürünlerin kullanıldığı kahvaltı büfesi, tüm misafirlerin damak zevkine uygun çeşitler barındırıyor.
SPA
Serenity Termal & Spa’ da güzellik, sağlık ve şifa; doğal termal su ile konuklara sunuluyor.
Mineral ve elementlerle zenginleşen bu termal su ile taçlanmış 300 m2’lik kapalı havuz Serenity Termal & Spa farkını ortaya koyuyor.

Sağlıklı bir yaşam ve güne zinde başlamak için fitness salonu; gün sonu yorgunluğunuzdan arınmak için tercih edebileceğiniz geleneksel Türk hamamları, sauna ve buhar odaları sizleri bekliyor.

Bedeninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz masaj odaları ve hidro-masaj havuzları Serenity Termal & Spa konuklarına sunuluyor.

                              EXCLUSİVE CATERİNG

Bir Tiara Hotel hizmet markası olarak Tivona Catering, 50 kişiden 5000 kişiye kadar her türlü catering organizasyonlarınızda özel lezzetleri, büyük bir incelik ve seçkin bir sunum şekliyle konuklarınızla buluşturuyor.

Catering kadrosu davet ve mönü içeriğine göre VIP, TOP VIP servisleriyle oturma düzenli olabileceği gibi, kokteyl, kokteyl prolange, piknik, mangal partisi, brunch, coffee break, açılış ve kapalı toplantılar gibi organizasyonlarda da hizmetinizdedir.

Hizmetleri şunlardır:
Kokteyl
Açık Büfe
Kokteyl Prolonge
Oturmalı yemek
Brunch
Piknik
BBQ
Coffee break

Kurumsal Organizasyonları:

Gala yemekleri
Açılış ve Temel Atma
Şirket Toplantıları
Şirket Piknikleri
Lansman’lar
Fuar Organizasyonları
Resepsiyonlar
Basına yönelik Davetler

Özel Günler:

Nişan ve Düğün Davetleri
Temalı Davetler

      Bursa Tiara Thermal & Spa Hotel İletişim Bilgileri

Adres: Çekirge Meydanı, 1. Murat Caddesi, No:1, Çekirge Osmangazi / Bursa / Türkiye
Telefon: +90 444 28 05
Faks: +90 224 234 31 31
E-Mail: info@tiaratermal.com
Web adresi: http://www.tiaratermal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder