Aloft Bursa Hotel

Sheraton Bursa Hotel'in yanında yer alan kardeş otel konumundaki Aloft, tüm dünyada olduğu gibi Bursa'da da seyahat kültüründe yeni bir akım oluşturdu. Bursa’nın parlayan yıldızı merkez ilçesi Nilüfer'de yer alan Aloft ile Bursa’da daha renkli ve güzel günler geçirebilirsiniz.



Bursa seyahatlerinde iş ve eğlenceyi aynı zamanda yaşamak isteyenler için artık yeni alternatif Aloft Bursa.

Aloft Bursa, iş alanlarına, şehrin en önemli alışveriş merkezlerine, Uludağ’a ve Bursa'nın trend bulvarı olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na kolay ve hızlı bir erişim imkanı sunuyor.


Aloft Bursa Hotel, Timsah Arena'ya 800 metre mesafededir. Tesiste kapalı havuz ve fitness merkezi mevcuttur. Seçili Hizmetler Konsepti'ne tabi Aloft Hotel, keyifli self-servis yiyecek içecek mekanları sağlamaktadır. Ücretsiz özel otopark sunan otelin tüm alanlarında ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur.

Aloft Bursa Hotel'in modern bir şekilde dekore edilmiş klimalı odalarında düz ekran uydu TV, iPod yuvası ve minibar vardır. Tüm odalar özel banyoludur.

Otelin kafe ve barında serinletici içecekler, lezzetli tatlılar ve sağlıklı atıştırmalıklar servis edilmektedir. Kapalı ve açık oturma alanları mevcuttur.

Çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü hizmeti de sunulmaktadır. Carrefour Alışveriş Merkezi sadece 500 metre mesafededir. Bursa şehir merkezine 6 kilometre uzaklıktadır.


Ultra rahat yataklar, büyük boy SPA duşlar, 40’’düz ekran LED TV’ler ve oyun istasyonları gibi son teknolojik yeniliklere sahip loft tarzı dairelerden esinlenilmiş rahat bir odada kalın ve eğlenin.

Aloft Bursa Hotel, şehirli ve havalı tasarımıyla kişisel stilinizi yansıtan hizmetler sunuyor. Aloft DJ’lerinin canlı performansları ve konsept partilerin tadını çıkartın. Çok beğenilen Aloft kokteyllerimizi deneyebileceğiniz W XYZ Bar'a takılın.

7/24 açık olan Re:Fuel Grab’n’ Go konseptimiz gibi size özel hizmelerimizle Aloft Bursa’da kalışınızı beklentilerinizin ötesine taşıyın.

Bir toplantı mı planlıyorsunuz? Aloft Bursa’nın son teknolojiyle donatılmış ve doğal ışık alan Taktik toplantı odalarıyla en yaratıcı beyin fırtınalarını hayata geçirin.


Aloft farklı tasarımı ve enerjisi ile seyahatlerinizde sizi şaşırtacak. Aloft Bursa'nın; alışılmışın dışında, hayal gücünüzü serbest bırakan loft tarzı eklektik kullanım alanlarıyla stilinizi istediğiniz gibi yansıtın.

Aloft Yetenekleri'nin vereceği fark yaratan, rahat, samimi ve özenli hizmetle kendinizi evinizde hissedin. Aloft Bursa’nın tüm alanlarında ücretsiz sunulan Wi-Fi İnternet bağlantısıyla sürekli online olun. Cool kelimesinin Bursa'daki yeni anlamı Aloft Bursa sizi bekliyor.


                                      ALOFT BURSA ODALAR
Tüm Aloft odalarının tasarımındaki cesur renklerin çekiciliğiyle kalış deneyiminizi methedeceksiniz. İster bir gecelik rahat bir uyku, ister uzun bir iş seyahati için plan yapın.
Aloft Bursa’nın yüksek tavanlı ve doğal ışık alan tüm odalarında yeni güne taze bir başlangıç yapacaksınız.

                               Aloft Oda
Aloft Bursa her odada kişisel tarzınıza gönderme yapıyor.



Tüm oda özelliklerimiz deneyiminizi zenginleştirmek için düşünüldü.

Geniş pencereler
Geniş walk-in duş
Bliss SPA özellikleri
Kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi
Tak ve Çalıştır bağlantı istasyonu
40 "led düz ekran TV

                            Savvy Oda
Ferah ve havalı Savvy odalarda gerçek bir şekerleme yapın. Yatağınıza uzanın ve tam karşınızdaki muhteşem Uludağ manzarasının keyfine varın.


Üstelik oda özellikleriyle keyfiniz manzarayla sınırlı kalmayacak.

Tüm oda özelliklerimiz deneyiminizi zenginleştirmek için düşünüldü.

XL pencereler
Geniş walk-in duş
Bliss SPA banyo imkanı
Kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi
Tak ve Çalıştır bağlantı istasyonu
40 " düz ekran LED TV

W xyz Bar
W xyz Bar’ın Bursa’da başka hiçbir yerde bulamayacağınız kokteyllerinin tadını çıkarırken, özel tasarlanmış konsepti, ışıklandırması ve şöminesiyle gecenize renk katın.

Aloft Bursa, tanınmış DJ’ler ve müzik gruplarının canlı performanslarıyla kentin sosyal hayatını renklendiriyor, eğlenceli ve sıra dışı partilerle Bursa’da eğlence kültürüne yön veriyor!

W xyz Bar'da Futbol Keyfi!

Aloft Bursa W xyz Bar'a gelin, takımınızı destekleyin. Rahat, canlı ve samimi bir ortamda dostlarınızla dev ekranda futbolun tadını çıkarın.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için: 0224 300 30 30 / sales@aloftbursa.com
























                                      Re:Mix
Çağdaş, rahat, samimi alanlarda ki Re:mix’te modern yaşamı keşfedin.

Arkadaşlarınızla dedikodu yapın, büyük maçları izleyin, işlerinizi tamamlayın veya wi-fi bağlantımızla sörf yapın! Veya sadece uzanın, kitabınızı okuyun, bilardo becerinizi geliştirin, Re:Mix tamamen o an yaptığınızdır!

Tüm havalı avantajlara bir göz atın:

• Sosyal ve kişisel zamanlar için Open Lounge
• Bilardo
• W XYZ Bar
• Re:fuel grab’n’go Gurme
• LED TV'ler
• Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı internet erişimi


                                  Re:Fuel
Günü yoğun ve dolu dolu yaşayan misafirlerimiz için Aloft Bursa’da günün herhangi bir saati yemek için uygun bir saat.

Atıştırmalıktan aperatiflere, sevdiğiniz tüm yiyecekleri Aloft Bursa’da bulacaksınız.

7/24 sunulan Aloft imzalı salatalar, sandviçler ve bol seçenekli atıştırmalıklar sizi çağırıyor. Yapmanız gereken tek şey seçmek. Seçim yapmak çok zor çünkü hepsi enfes!

                             Re:Charge
Akıllı gezginler fitness programlarını her nerede olurlarsa olsunlar mutlaka uygularlar. Aloft Bursa’da, zahmetsiz kart girişi sayesinde, misafirler 7/24 zaman diliminde ne zaman isterlerse spor yapabilirler.

Kardiyo koleksiyonu, dayanıklılık aletleri ve ücretsiz ağırlıklarla kendinizi güçlü, esnek ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak. Serin bir deneyim içinse Splash kapalı yüzme havuzumuz sizi bekliyor.

                      Taktik Toplantı Odaları
Can sıkıcı toplantılar artık geride kaldı. Siz sadece yaratıcı strateji ve taktiklerle meşgul olun. Aloft Bursa’nın 150 metre karelik kompakt toplantı alanı, ufak çaplı iş toplantıları için ideal ortamı ve 12 ile 30 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilen taktik odalarımızda yaratıcı fikirleri daha kolay bulabilirsiniz.

Taktik odalarımızı hem diz üstü bilgisayarlar hem de DVD player ile oynatabileceğiniz 52’’ düz panel Smart led TV gibi en yeni A/V kurulum teknolojisi ile donattılmıştır.

Aloft Bursa’da PowerPoint veya eğitim videolarının gözünüze hiç bu kadar iyi görünmediğini düşüneceksiniz. Hızlı ve ücretsiz Wi-Fi bağlantısı sayesinde aynı anda çok sayıda kişiyle, çok sayıdaki işi takip edebilirsiniz. İsterseniz e-maillerinizden biraz uzaklaşın ve faydalı bir beyin fırtınası oturumu düzenleyin. Board, flipchart vs. hatta fikir şapkası mı lazım? Hepsi bizden; siz sadece odaklanın!


Aloft Bursa Hotel İletişim Bilgileri:
Adres: Odunluk Mahallesi, Akpınar Caddesi, PK: 16110, Nilüfer, Bursa, Türkiye
Telefon: 0224 300 30 30
 Fax: 90224 300 30 33
Web adresi: http://www.aloftbursa.com/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder