Bursa Dikmen Hotel

Bursa Dikmen Hotel, "Bursa'daki Eviniz" sloganıyla hizmet vermektedir. Dikmen Hotel Bursa, Bursa'nın merkezi konumundaki Heykel semtinde bulunur. Hotel Dikmen Bursa'nın en eski ve popüler otellerindendir. 35 yılı aşkın hizmet hayatına 1972'de başlayan otel, Bursa'nın ileri gelenlerinden olan dedeleri İhsan Dikmen tarafından kurulmuştur.


     

Bursa'nın merkezi olarak kabul görülen Ulu Camii'nin yaklaşık 150 metre yakınında bulunan Dikmen Hotel, toplam 60 oda ve 160 yatak kapasitesine sahiptir.  Dikmen Otel, bahçeli ve teras restoranlıdır. Şehirdeki konumu itibari ile tüm tarihi ve yerleşim bölgelerine yürüme mesafesindedir.





Hotel Dikmen, evinizdeki rahatlığı hissettirmek için eğitimli personeliyle kaliteli hizmet anlayışı ile 7/24 misafirlerimize hizmet vermektedir.


Dikmen Hotel, muhteşem Bursa manzarasını en iyi biçimde izleme imkanını sağlar. Uludağ ve kentin manzarası sizi Bursa'daki eviniz Dikmen Hotel'de bekliyor.



Dikmen Hotel'in dalarında televizyon, merkezi ısıtma, split klima,banyo veya duş, saç kurutma makinesi, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, mini-bar mevcuttur. Cambio, posta hizmeti, kuru temizleme, oto kiralama, 24 saat oda servisi, kasa, uyandırma servisi hizmetleri mevcuttur.


Restoranı olan İpek Restaurant 110 kişilik, Kahvaltı Salonu açık büfe olarak 52 kişilik kapasite ile kahvaltı hizmeti vermektedir.


Toplantı Salonu 50 kişilik kapasiteye sahiptir. Teknik donanımlar olarak ise kablosuz ağ bağlantısı, ses sistemi, konuşma kürsüsü, müzik yayını,tv. vardır.


Bursa Dikmen Hotel, havalimanına 7 km mesafededir.
Kapalı otopark hizmeti mevcuttur.


























                                                   ODALAR

Dikmen Hotel'in odalarında televizyon, merkezi ısıtma, split klima,banyo veya duş, saç kurutma makinası, direkt telefon,kablosuz internet bağlantısı, mini-bar mevcuttur.

Hizmetleri cambio, posta, kuru temizleme, oto kiralama,24 saat oda servisi, kasa, uyandırma servisidir.

                                                   Restaurant 

İpek restaurant 110 kişilik, Kahvaltı Salonu açık büfe kahvaltı 52 kişiliktir. Alakart restoranında istediğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. Ayrıca farklı içecekleri deneyebileceğiniz barı da vardır. Yürüme mesafesinde çok sayıda restorana kolayca ulaşabilirsiniz.


                                                Toplantı  Salonu 

50 kişiliktir. Teknik donanım olarak kablosuz ağ bağlantısı, ses sistemi, konuşma kürsüsü, müzik yayını,tv hizmeti vermektedir.

                             
                              Bursa Dikmen Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Maksem Caddesi, No:78, PK:16010, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: 0 224 18 40 (4 Hat)
Faks: 0 224 220 40 85
E-mail: info@dikmenotel.com
Web adresi: http://www.dikmenotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder