Bursa 5 Oceans Apart Hotel

Bursa'nın Santral Garaj semtinde bulunan 5 Oceans Apart Hotel, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne 800 metre, Koza Han'a 650 metre, Muradiye Külliyesi'ne 600 metre   uzaklıktadır. Ulu Camii'ne ise yaklaşık 650 metrelik yürüme mesafesindedir.. Misafirleri için özel otopark ve  ücretsiz Wi-Fi erişimi hizmeti vardır.



5 Oceans Apart Hotel Bursa'da Atatürk Müzesi'ne 1.3 km, Yeşil Türbe'ye 1.3 km, Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi'ne 1.5 km, Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbelerine 1 km ve Hünkar Köşkü'ne 1.6 km'lik uzaklık mesafesindedir.




Bursa 5 Oceans Apart Hotel daire odalarında balkon, yemek alanı, oturma alanı ve düz ekran TV vardır. Mutfağında fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı ve kahve makinesi mevcuttur.  Özel banyosu duşlu veya küvetli olup havlu da bulunur.


5 Oceans, oda giriş saatleri 13:00-14:00'dür. Çıkış saati ise 12:00'ye kadardır. Çocuklara ve diğer ekstra yatak istekleri karşılanamamaktadır. Odaya hiçbir ilave yatak verilmemektedir.

Bir garajlık ücretsiz otopark, ücretsiz Wi-Fi, sigara içilmez odalar, ses geçirmez pencereler, aile odaları, özel sigara içme alanı ve asansör hizmetleri bulunmaktadır. Transfer servisi ücretli olup, internet servisi ve ütü servisi vardır. Konuşulan diller Türkçe,İngilizce ve Arapça'dır.

























                                     
5 Oceans daire odalarında şu hizmetler vardır:

Duş, TV, Klima, Saç Kurutma Makinesi, Ütü, Balkon, Buzdolabı, Ortak Banyo, Ütü Olanakları, Oturma Alanı, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Vantilatör, Tuvalet, Mikrodalga, Çamaşır Makinesi, Banyo, Ekstra Uzun Yataklar ( 2 metre), Isıtma, Ortak Tuvalet, Terlik, Uydu TV, Mutfak, Kablolu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, İlave Tuvalet, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Kanepe, Ses Yalıtımı, Karo/Mermer Zemin, Manzara, Ahşap/Parke Zemin, Yemek Alanı, Elektrikli Su Isıtıcısı, Mutfak Eşyaları, Gardırop, Fırın, Bahçe Manzarası, Temizlik ürünleri, Kahve Makinesi, Şehir Manzarası, Havlular, Çarşaf, Yemek masası, Üst katlara asansörle erişilebilmektedir,
Dairelerde mutfak, mutfak gereçleri ve yemek alanı vardır. Klimalı odalarında ücretsiz Wi-Fi, giyinme alanı, oturma alanı, halı kaplı zemin, parke kaplı zemin, yemek masası, çamaşır makinesi ve su ısıtıcısı vardır.


                                  Bursa 5 Oceans Apart Hotel İletişim Bilgileri:
Adres: Doğanbey Mahallesi, Doğanbey Toki Konutları No:22, PK: 16220 Osmangazi, Bursa, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder