Bursa Huzur Termal Otel

Alkolsüz hizmet veren Huzur Termal Otel, Bursa şehir merkezinde size huzur ve sağlık dolu bir konaklama imkanı vadediyor. Termal şifalı kaynak sularından 24 saat yaralanabileceğiniz odalarıyla geniş ve ferah olup, Bursa manzaralıdır. Tek, iki ve dört kişilik oda seçenekleri bulunmaktadır. Huzur Thermal & Spa Hotel, Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne 3,5 km, Atatürk Müzesi'ne ise 1,8 km mesafededir. Sabiha Gökçen Havaalanı 82 km uzaklıktadır.





Bursa Huzur Termal Otel size, sevdiklerinizle mutlu vakit geçirip dinlenebileceğiniz imkanlar sunmaktadır. İsterseniz Şark köşemizde dostlarınızla, sakin bir ortamda vakit geçirebilir, sıcak ve soğuk ikramlarımızdan yaralanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla bilardo oynayarak eğlenip, stres atabileceğiniz bilardo salonu da mevcuttur.

Bursa Huzur Termal Otel'de mutlu anlarınızda konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz, düğün, nişan törenleri düzenleyebileceğiniz salonları bulunmaktadır. Otelin mutlu günlerinizde geniş ve aydınlık salonları, ferah bahçesiyle siz ve konuklarınız için nezih ve rahat bir ortam sunmaktadır. Düğün, nişan ve davetleriniz için gerekli hazırlık ve sonrası konaklama ihtiyaçlarınız için size her türlü yardım ve hizmeti memnuniyetle sağlayacaktır.


Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve kaplıca banyosuna sahip Huzur Termal Otel, Bursa'da konaklama imkanı sunmaktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır. Bu oda ve kahvaltı tesisindeki her oda klima ve düz ekran TV ile donatılmıştır.

Bazı birimler bahçe ya da şehir manzaralıdır. Tüm odalarda duşlu özel banyo bulunmaktadır. Terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilir. Uydu kanallarını izleyebileceğiniz bir TV de mevcuttur.

Huzur Termal Hotel'in lobisindeki rahat koltuklarda zaman geçirebilirsiniz.

Otelin hamamında günün yorgunluğunu üzerinizden atabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Superior Çift Kişilik Oda Özellikleri:
Oda Büyüklüğü: 23 m²
Yatak: 1 ekstra büyük çift kişilik yatak
Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası, TV, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Düz Ekran TV, Klima, Ekstra Uzun Yataklar (> 2 metre), Halı Kaplı Zemin, Ses Yalıtımı, Gardırop/Dolap, Duş, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Terlik, Minibar, Buzdolabı, Uyandırma Servisi, Havlular, Çarşaf Tüm odalarda ücretsiz WiFi mevcuttur. Bu çift kişilik odada ses yalıtımı, minibar ve klima vardır.


Superior Üç Kişilik Oda Özellikleri:
 Oda Büyüklüğü: 25 m²
Yatak: 1 tek kişilik yatak, 1 ekstra büyük çift kişilik yatak.
Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası, TV, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Düz Ekran TV, Klima, Ekstra Uzun Yataklar (> 2 metre), Halı Kaplı Zemin, Ses Yalıtımı, Gardırop/Dolap, Duş, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Terlik, Minibar, Buzdolabı, Uyandırma Servisi, Havlular, Çarşaf Tüm odalarda ücretsiz WiFi mevcuttur.

Junior Süit - Bahçe Manzaralı Oda Özellikleri:
Oda Büyüklüğü: 22 m²
Yatak: 1 tek kişilik yatak, 1 çift kişilik yatak, 1 yataklı kanepe.
Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası, TV, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Düz Ekran TV, Klima, Ekstra Uzun Yataklar (> 2 metre), Halı Kaplı Zemin, Ses Yalıtımı, Gardırop/Dolap, Duş, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Terlik, Minibar, Buzdolabı, Uyandırma Servisi, Havlular, Çarşaf Tüm odalarda ücretsiz WiFi mevcuttur.

Aile Odası Özellikleri:
Oda Büyüklüğü: 25 m²
Yatak: 2 tek kişilik yatak, 1 çift kişilik yatak, 1 yataklı kanepe.
Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası, TV, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Düz Ekran TV, Klima, Ekstra Uzun Yataklar ( 2 metre), Halı Kaplı Zemin, Ses Yalıtımı, Gardırop/Dolap, Duş, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Terlik, Minibar, Buzdolabı, Uyandırma Servisi, Havlular, Çarşaf Tüm odalarda ücretsiz WiFi mevcuttur.

































Bursa Huzur Termal Otel, Uludağ eteklerinde hizmet veren Huzur Termal Otel’in 19 standart, 2 suit odasının her biri özenle ve misafirlerimizin zevkine göre döşenmiştir. Toplamda 41 odası vardır. Tüm odalarda klima, kablolu TV, mini buzdolabı, termal sulu küvetli banyo bulunmaktadır.

Doğal termal sulu aile banyolarımız sabah 08′den gece 24′e kadar tüm misafirlerinin hizmetine açıktır.

Ayrıca ziyafet, cemiyet ve iftar yemekleriniz için 200 kişilik şark salonu, Şark Cafe, Huzur Restaurant ve yaz aylarında 250 kişilik bahçemiz güleryüzlü kadrosuyla hizmetinizdedir.
Nezih ortamı ve lezzetli yemekleriyle sizi ve konuklarınızı restaurantında ağırlamaktan kıvanç duyar. Bursa Huzur Termal Otel, misafirlerini usta aşçılarının maharetli ellerinden Bursa’nın yerel tatlarını ve Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini denemeye davet ediyor.

Huzur Termal Hotel, konuklarına Türkiye’nin belli başlı termal merkezlerinden biri olan Bursa Çekirge sıcak su kaynaklarından gelen sağlığı sunmaktadır. Şifalı termal suyu birçok hastalığın tedavisinde iyileştirici rol oynamaktadır.

Tedavi Ettiği Hastalıklar: Banyo kürleri romatizmal sendromlar, hareket sisteminin diğer ağrılı hastalıkları, kronik iltihaplı ve ağrılı kadın hastalıkları, damar tıkanıkları, bronşiektazıler; içme – banyo kompoze kürleri karaciğer, safra yolları, hafif diabet, kriz devrelerinin dışında gut hastalığı, kanda fazla miktarda yağ birikintileri görülen şişmanlıklarda etkilidir.

Bursa Huzur Termal Otel İletişim Bilgileri:

Telefon : (0224) 234 52 52
Fax : (0224) 234 45 75
E-posta : bilgi@huzurotel.com.tr
Adres : Çekirge 1.Murat Caddesi, No:37, PK: 16979, Osmangazi / Bursa / Türkiye
Web adresi: http://www.huzurotel.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder