Bursa The Berussa Hotel

"Gerçek konfor" sloganıyla hizmet veren Bursa The Berussa Hotel, Bursa Büyükyıldız Otel'in yenilenen ve adını değiştiren halidir. The Berussa Hotel misafirlerinin memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır Büyük Yıldız ismi altında hizmet vermiş, 4 yıldız kategorisinde ova ve dağ manzaralı 70 standart oda 4 suit 1 Double Suit ile yenilenmiştir. Mükemmel Bursa ve Uludağ manzaralı odalarında günün yorgunluğunu atabilir, özel günleriniz için dizayn ettiği bahçe ve salonlarında toplantılarınızın yanında dostlarınızla kutlamalar düzenleyebilirsiniz.





Uludağ eteklerinde bütün Bursa Ovasına hakim bir konumda bulunan Bursa The Berussa Hotel, kuruluş tarihinden itibaren müşteri odaklı hizmet anlayışı ile konuklarına evlerindeki rahat ve huzuru yaşatmayı amaçlamıştır.

Tabiat varlıkları, tarihe tanıklığı ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış geçmişi ile sanayi ve turizm kenti Yeşil Bursa’nın yeni yüzü The Berrussa Hotel yepyeni modern mimari ve kalitesiyle dizayn edilmiş yapısı ve alkolsüz hotel konseptiyle sizleri aile sıcaklığı içinde gururla karşılıyor.

The Berussa Hotel; Türkiye’nin en büyük kayak merkezi Uludağ’a 20 km, Mudanya/Güzelyalı feribot iskelesine 23 km, Yenişehir hava alanına 50 km uzaklıkta olup, dağ yolu üzerinde hizmet ve kalitesiyle sizleri beklemektedir. Bursa şehir merkezine arabayla 5 dakikadan az bir sürede ulaşılabilinir.






































The Berussa Hotel konuklarına sunduğu konfor ve hizmeti koşulsuz bir kalite anlayışıyla bütünlüyor. Modern ve uyumun beraberliği, kullanımdaki fonksyonellik ve sunulan hizmetin güler yüzüyle kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Farklı büyüklükteki odalar, suitler, aile odalarının tamamı kalite, konfor ve hizmetin mükemmel birlikteliğini yansıtmaktadır. Oda alternatifleri arasında seçimini yaptığınızda sadece rahatlık değil farklı taleplerinizin de oda içinde çözümlendiğini göreceksiniz.

Tüm odalarda; Direkt telefon,Müzik sistemi, Mini bar, Kasa, Kablosuz internet, Otomatik yangın algılama sistemi, Uydu tv, Ütü saçkurutma makinası, Banyoda acil butonu, DND ışığı, Özel kapı kilit sistemi mevcuttur.

Klimalı odalarda halı kaplı zemin vardır. The Berussa Hotel, tesis genelinde ücretsiz WiFi sunmaktadır.

 Minibar ve elektrikli su ısıtıcısı bulunmaktadır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.

.Misafirler günün 24 saati oda servisinden de faydalanabilirler.
Otelin restoranında alakart menü seçenekleri sunulmaktadır. Yemeklerin ve açık büfe kahvaltının tadına şehir ve dağ manzaralı terasta varılabilir.  Ayrıca oda servisi, çamaşırhane hizmeti ve oyun odası mevcuttur.

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır.

Ortak kullanım alanları, İşlerinizi kolaylaştıracak sekreterya hizmetleri, posta ve fax gönderileri, fotokopi çekimi,Araç kiralama, Değerli eşyalarınız için kasa hizmeti, Kuru temizleme, yıkama ve ütü hizmetleri, rahatlığınız ve sınırsız müşteri memnuniyeti için çalışan güler yüzlü bir ekip…

The Berussa Hotel uluslar arası kalite yönetim belgesi ve turizm işletme belgesi ile sizlere verdiği hizmetin çıtasını her geçen gün yükseltiyor.

       CATERING SERVİSİ
Otelcilik sektöründen tanıdığınız güvendiğiniz The Berussa Hotel, catering servisi ile çok özel günlerinizi daha özel kılıyor. Açılışlarınızı , tanıtımlarınızı, doğum günlerinizi, düğünlerinizi ve benzeri organizasyonlarınızı deneyimli personeli ve kusursuz servisi ile sizin istediğiniz mekanda, sizin istediğiniz şekilde gerçekleştiriyor

Catering service yanında faydalanabileceğiniz diğer hizmetler şunlardır:
Mekan süslemesi,
Havai fişek gösterisi,
Müzik,
Animasyon

Sauna ve Masaj Hizmeti:

Otel bünyesinde bulunan saunada, günün stresinden uzaklaşabilir , güzel bir masajla yorgunluğunuzu üzerinizden atabilirsiniz. Masaj Şiddetli bir yoğurma etkinliği değildir.
SCENAR CENTER, ÇinRefleksolojisi, SAUNA ve bilimsel masaj merkezi.
Spor sakatlıkları, kas ağrıları, eklem bölgesi ağrıları, eklem kireçlenmeleri, bel ağrıları, ödemler ve akut (Yani yeni oluşmuş) travmaları SCENAR-Terapi ve ÇinRefleksolojisi ile çözmek mümkün.

 The Berussa Hotel bünyesinde bulunan saunada günün stresinden uzaklaşabilir, güzel bir masajla yorgunluğunuzu üzerinizden atabilirsiniz.

        The Berussa Hotel İletişim Bilgileri:
Adres: Çekirge Uludağ Caddesi, No: 16, Osmangazi / Bursa / TÜRKYE
Telefon: +90 224 239 69
Faks: +90 224 239 69 99
E-mail: info@theberussa.com
Web adresi: www.theberussa.com
Facebook adresi: https://www.facebook.com/theberussaotel/

1 yorum: