İnegöl Park Hotel

Bursa'nın en yeni otellerinden biri olan Hotel Park İnegöl tarihi İpek Yolu güzergahının ilk duraklarından İnegölde hizmete girmiştir. Modern mimarisi ve koşulsuz misafir memnuniyeti ile 20 yıllık otelcilik tecrübesini birleştiren Hotel Park İnegöl ile kaliteli yaşam tarzlarını bünyesinde barındıracak şekilde sizlere merhaba diyor. İnegöl Park Hotelde 68 oda bulunmaktadır.35 Adet single room,26 adet double room,3 adet trimle room,2 disabled room ile 2 suit oda mevcuttur.



İnegöl''deki Hotel Parkın konuk odalarında, düz ekran TV ve modern bir banyo bulunmaktadır. Otel, popüler Uludağ'a arabayla 25 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca, otelde her gün zengin bir kahvaltı büfesi sunulmaktadır.



Konuklar, Hotel Park İnegöl'ün restoranında geleneksel Türk yemeklerinin tadını çıkarabilmektedir. Odada yemek keyfi için, otelde oda servisi mevcuttur. Büfede içki ve içecekler servis edilmektedir.


Otel bünyesinde araba kiralama hizmeti vardır. Hotel Park İnegöl, isteğe bağlı olarak servis sağlamaktadır.
İnegöldeki Hotel Parkın konuk odalarında, düz ekran TV ve modern bir banyo bulunmaktadır. Otel, popüler Uludağ'a arabayla 25 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca, otelde her gün zengin bir kahvaltı büfesi sunulmaktadır.

Konuklar, Hotel Park İnegöl'ün restoranında geleneksel Türk yemeklerinin tadını çıkarabilmektedir. Odada yemek keyfi için, otelde oda servisi mevcuttur. Büfede içecekler servis edilmektedir.

Otel bünyesinde araba kiralama hizmeti vardır. Hotel Park İnegöl, isteğe bağlı olarak servis sağlamaktadır.



                          Hotel Park Inegöl Tesisinin Özellikleri

                                                                                  Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Klima, Özel Sigara İçilir Alan, Restoran (alakart)



                                                                             Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Ayakkabı Boyama, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Transfer Servisi (ücretli)

transparent İnegöl Park Hotelİnternet Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.


transparent İnegöl Park HotelOtopark Ücretsiz! Otelde (rezervasyona tabi) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.


Çocuklar ve ilave yataklar:


Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 1 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için kişi başı gecelik EUR 15 ücret uygulanır.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 1 (azami).

Odada bebek karyolası için yer yoktur.

İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.
Bursa’nın güzide ilçelerinden İnegöl’de yepyeni yüzüyle Hotel Park konuklarına merhaba dedi. İnegöl konaklama mekanlarına yepyeni bir alternatif olarak hizmete giren Hotel Park İnegöl modern mimarisi şartsız, koşulsuz konuk memnuniyeti ve 20 yıllık otel işletmeciliği tecrübesi ile birlikte İnegölde siz değerli misafirlerini ağırlayacak.


İpekyolu güzergahında “İpekyolunda taze bir nefes” sloganı ile hizmetine başlayan Otel Park, Ankara yolu üzerinde Özdilek Market yanında bulunuyor. Evinizin sıcaklığını aratmayacak kalitede odaları, titizlikle hazırlanmış birbirinden  lezzetli yemek ve balık çeşitleri ile Hotel Park İnegöl hizmetinizde.




Kaliteli bir yaşam tarzını bünyesinde barındıracak şekilde, misafir memnuniyetinden taviz vermeden, tecrübeli personeli ve 20 yıllık otelcilik geçmişi ile merhaba diyen Park Hotel İnegöl hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon işlemlerinizi yaptırmak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanbilirsiniz.


                           Hotel Park İnegöl İletişim Bilgileri

Adres: Osmaniye mahallesi 6 Eylül Caddesi No: 4 Ankara yolu üzeri Özdilek Market Yanı İnegöl/BURSA
Tel: 0224 714 92 92 – 0530 764 43 00
E-Posta: info@hotelparkinegol.com
Web site: hotelparkinegol.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder