Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi

Yerli ve yabancı seçkin markaların satışa sunulduğu Özdilek Alışveriş Merkezleri;
1971 yılında, iki adet dokuma tezgahı, beş personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da yola çıkan , bugün yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi 13 bin ton pamuk ipliği üretimi ve Özdilek Alışveriş Merkezleri ile Türk tekstil ve perakende sektöründe hizmetine devam ediyor.


Yerli ve yabancı seçkin markaların satışa sunulduğu Özdilek Alışveriş Merkezi;

-Mağaza,
-Market,
-Kafe,
-Restoran,
-Çocuk odası,
-StarPark (çocuk parkı) bölümlerinden oluşmaktadır.





Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi, “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”ni benimseyen ve başarıyla uygulayan , müşterileriyle kurduğu bu duygusal bağı, taviz vermediği kalite, müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişim ve çalışanından müşterilerine kadar hissettirdiği dürüstlük çerçevesinde sürdürmektedir.



Alışveriş Merkezleri ürün çeşitliliği açısından Abbate’den Vakko’ ya, Mavi Jeans’ ten Adidas’ a, Sony’ den Philips’e… aranılan her tür ürünün bulunabileceği onbinlerce kalem ürünün satışa sunulduğu bir alışveriş merkezi konsepti sunmaktadır.



Özdilek Alışveriş Merkezleri ise 7’den 77’ye her yaşta tüketiciye sesleniyor ve onlara farklı bir yaşam tarzı sunuyor.Özdilek,müşterilere hizmet sunarken,müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.Bu nedenle müşterilere zevkli bir ortam yaratarak şehir merkezlerine ve şehirlerarası kavşak noktalarına yakın konumlarda,doğayla iç içe merkezler inşa ediyor.



Bursa Özdilek AVM'in bütün mağazalarında, ‘ self servis’ yerine,doğrudan iletişimin ön planda tutulduğu bir servis anlayışı tercih ediliyor.Tüketicilerin bir defada bütün alışveriş ihtiyaçlarını keyifli bir şekilde karşılamasını sağlayacak bir ortam sunuluyor.
                                 

Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi 1983 yılında 400 m2’lik bir Mağaza’ da havlu-bornoz, ev tekstili ve spor giyim ürünlerinin satışıyla kuruldu. Yalova yolu 4. Km’de bulunan Bursa Alışveriş Merkezi’nde 12.000 m2 kapalı alanda Mağaza, Market ve Kafe-Restoran hizmetlerinin yanı sıra Kuru Temizleme, Erkek Kuaförü, çocuklar için Starpark eğlence merkezi ve uzmanlar denetiminde ücretsiz Çocuk Bakım Odası ile hizmet vermektedir.







Alışverişi tek çatı altında toplama düşüncesi ile de bir ilk olan Bursa Alışveriş Merkezi uygun fiyat-kaliteli ürün ilkesi ve hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmakta ve sorunsuz alışverişi, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile müşterilerine yaşatmaktadır.



Kafe 600, Restoran 220 kişilik oturma kapasitesine sahiptir. 108 görevli personel bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgileri http://www.ozdilek.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Açılış tarihi: 23.05.1983
Toplam kapalı alan: 12.000 m2
Personel sayısı: 450

                       Hizmet verilen saatler:
KIŞ DÖNEMİ Açılış: 07:00 Kapanış: 00:00
YAZ DÖNEMİ Açılış: 07:00 Kapanış: 01:00



                  Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri:

Adres : Yeni Yalova Yolu 4. Km, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon : +90 224  219 60 00

Fax : +90 224  211 52 44

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder