Bursa Formback Yaşam Merkezi & Termal Apart Otel

Formback Yaşam Merkezi & Termal Apart Otel, Bursa'nın en büyük mahallelerinden biri olan Hüdavendigar Mahallesi'nde bulunmaktadır. Formback Hotel, Çekirge semtinin hemen alt tarafında yer aldığı için termal su kaynaklarına sahiptir. Formback tesisleri bir otelden ziyade yaşam ve aktivite merkezidir. Bursa Formback Yaşam Merkezi & Apart Otel, merkezi bir konum haline gelen Dİkkaldırım Caddesi'ne yaklaşık 100 metre uzaklıktadır.




Formback Apart Hotel, 2005 yılından bu yana insanların ihtiyaçlarına göre hizmet ve aktiviteler sunan,yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren yapıya sahip olması ile birlikte yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla kurulmuştur.




Bursa nın en gözde oluşumlarından biri olan tesis her geçen gün büyümekte ve hizmet sektöründeki kalitesini belirlediği hedeflere her geçen gün yaklaştırmaktadır.


Sporun, eğlencenin, sağlığın ve estetiğin Bursa'daki adresi olan  Formback Yaşam Merkezi ve Termal Tesisleri, yeni Apart Oteli ve yeni yönetimiyle başta Bursalılara sonra tüm Türkiye ve dünyaya kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.


Dikkaldırım' da bulunan ve dokuz bin metrekare kapalı alana sahip olan Formback Yaşam Merkezi ve Termal Tesisleri bünyesine eklediği 40 daireli Apart Otel'iyle hizmet sektöründe iddialı olduğunu gözler önüne serdi.


Yönetiminin el değiştirmesiyle yeni bir heyecan kazanan Formback, üyelerine ve misafirlerine her türlü konforu Avrupa standartlarında sunan ve kaliteden asla ödün vermeyen profesyonel kadrosunun sunduğu hizmet anlayışıyla Bursa'da  gidilmesi gereken en önemli mekanlarından biri.


Formback Termal Apart Otel misafirleri hem bir suit dairenin tüm konforundan faydalanırken aynı anda banyolarında termal suyla duş alma imkanı buluyorlar. Özel jakuzili aile hamamları, bay ve bayan hamamları, formda kalma ve body-building için her türlü çalışma programına uygun bilgisayar donanımlı aletlerin bulunduğu fitness salonu, step aerobik alanı, uzakdoğu sporları için stüdyosu, bay- bayan kuaförü, güzellik salonu, solarium odası, saunaları ve zengin mönüsüyle Vitamin Cafe, Formback'in ayrıcalığını hissettiren özellikleri.



Formback Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Törün, “ Biz Formback olarak öncelikli olarak yaşamda kaliteye önem verdiğimizi bizi tercih eden herkese gösterme anlayışıyla hizmet ediyoruz. Formback'teki tüm aktivite ve hizmetler sağlıklı ve estetik bir yaşam alanı arayan herkesin ilgi duyabileceği bir hassasiyetle sunuluyor. Biz yine lansman konusunda da iddiamızı şöyle ortaya koyuyoruz.



Piyasadaki hizmetlerin ve ürünlerin tanıtımında başvurulan yanıltıcılık bizim özellikle takip edilmesini istediğimiz bir husustur. Biz vermediğimiz hiçbir hizmeti, bulundurmadığımız hiçbir ürünü kendi tanıtımımızda kullanmıyoruz. Hangi ürünümüzü ve hangi hizmetimizi duyduysanız gelin kontrol edelim. Kendimizi ne kadar olduğumuz gibi ne kadar olmadığımız gibi gösteriyoruz. Onun için tüm müşterilerimiz bizim Bursa'nın bir değeri olduğumuzu, ürün çeşitliliğimizden ve hizmet kalitemizden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İşte biz Formback ailesi olarak Bursa'nın bir değeri olmaktan kıvanç duyuyoruz.” dedi.


Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme,zamanla istikrara dönüşmüş ve Formback ,hizmet ve turizm sektöründeki saygın kuruluşlar arasındaki yerini almıştır.


























                                                      Apart Otel

Formback Apart Otel'in odaları Bursa kaplıcaları yararlanmak için harika bir yoldur. Sıcak bir ortamda güzel bir gün geçirmek ya da sevdiklerinizle mükemmel saatler geçirmek için  sizleri bekliyor. Bulunduğu Dikkaldırım semti Bursa'nın en güzel bölgelerinden biridir.

20 büyük ve 20 küçük dairelerde bulnduğu Formback Termal Hotel'de kendiniz ve misafirlerinizle, konaklama yapabilir veya huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Odalar tüm ihtiyaçlarını karşılamak için donatılmıştır. Konforlu ve temizdir.

Tüm odalarda klima, buzdolabı, mutfak, 24 saat termal suyun bulunduğu banyo, kablo tv ve uydu yayını, telefon, televizyon, büyük odalarda iki balkon bulunmaktadır. Apartları Formback Yaşam Merkezi'nin tüm aktivitelerine dilediğiniz an ulaşabilir, unutulmaz zevkler yaşayabilirsiniz. Formback Apart Otel gerçek bir tutkunuz olacaktır.

Sporun zindeliği, termal suyun şifası, kusursuz hizmetiyle ve sıcacık ortamıyla Formback Apart Otel misafirlerini beklemektedir. Rezervasyonunuzu dilerseniz telefonla, web sitesinden, dilerseniz e-mail yoluyla yapabilirsiniz.
Formback Apart Otel şu imkanlara sahiptir:
* Televizyon
* Kablosuz internet erişimi (kablosuz)
* Telefon
* Klima
* Ücretsiz Otopark
* Çamaşır ve ütü
* Emanet Kasası
* Tam Donanımlı Mutfak
* Çamaşırhane
* Oturma Grubu
* Buzdolabı
* Çift Asansör
* Otopark.

                                                    Fizik Tedavi Hizmeti
Fizik tedavi yani fiziksel tıp, derin etkileşimli ısıtıcılar, yüzeysel etkileşimli ısıtıcı ve soğutucu ekipmanlar, elektrik akımı, ışınlar veya manyetik alan oluşturan cihazlarla, vücudumuzdaki gelişmiş olan fonksiyonel yetersizliğin ve kas iskelet sistemine bağlı ağrılı durumların tedavi edilmesidir.



                                Fizik tedavinin süresi ne kadardır?
Hastanın durumuna ve ihtiyacına göre uzman hekim tarafından düzenlenen tedavi programına göre uygulanır. Her seans ortalama 1-1.5 saat sürmek üzere toplam 10-20 seans uygulanır.

                    Kaplıca-Fizik Tedavi-Masaj uygulamalarının etkisi nedir?
Fizik tedavinin kaplıca ve masaj uygulamaları ile kombine edilmesi uygun hastalarda tedavinin başarısını oldukça arttırmaktadır. Kaplıca tedavileri özellikle kireçlenmelerde, kas spazmlarında, romatizmal hastalıklarda rahatlatıcı etki sağlar, el ile yapılan tedavi edici masaj özellikle kas kökenli ağrılarda, bel ve boyun fıtıklarına bağlı kas spazmlarının çözülmesinde çok etkilidir.




                                                             Termal Hamam
Termal Türk Hamamı'nda (Bay) bir kaplıcadan beklediğiniz her şeyi bulabileceğiniz, nezih bir ortamda uzman personelinin yapacağı masajlarla tüm negatif enerjinizi bırakabilirsiniz.
Burada Termal Türk Hamamı,Termal Kapalı Havuz,Sauna,Soğuk Duş Üniteleri,Kese,Köpüklü Masaj,Lokal Masaj ve Yağlı Masaj hizmetlerinden yararlanabilirsinz..

Bir kaplıcadan daha ötesini bulabileceğiniz Bayan Termal Türk Hamamı'nda uzman kadrosuyla konuklarına tüm gün boyunca hizmet vermektedir. Günün tüm yorgunluğunu atabileceğiniz bir ortamda, arzu ederseniz masaj yaptırabilir veya gün boyunca Termal Hamam keyfi yapabilirsiniz.


                                Özel Jakuzili Türk Hamamları

İsterseniz eşinizle baş başa şifalı termal suyumuzun dinginleştirici masajıyla iki kişilik odalarında, isterseniz çocuklarınızla birlikte ailece girebileceğiniz ve hamam keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz büyük odalarında Bursa'da unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.




                                                         MASAJ
                                                       Yağlı Masaj
45 Dakika sürer
Aromatik yağlarla yapılır. Aromatik yağların molekülleri çok küçük olduğu için 20 saniyede cilde nüfuz eder ve kana karışır.
Aromaterapi masajı vücuttaki toksinlerden arındırır.
Kişiyi rahatlatır, yüksek enerji verir.
Kronik olmayan bazı hastalıkların tedavisinde uygulanır.
Cildin yüzeyini bakterilerden arındırır.

                                                            Selülit Masajı
30 Dakika sürer
Selülit karın ve kalça bölümündeki gevşeklik ve sarkmalar sık sık kilo alıp verme, doğum, aşırı hareketsizlik ve bağ dokusu zayıflığı gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkmaktadır. Selülit masajı sayesinde elastikiyetini kaybetmiş kaslar aktif spor etkisi yaptırarak gevşemiş ve sarkmış dokunun toparlanmasını sağlayarak eski diri bedeninize kavuşabilirsiniz.

                                                          Yosun Masajı
Vücudun toksinlerden arındırılmasına, canlandırma ve sıklaştırmak için uygulanan özel bir masajdır. Arzuya göre masaj öncesi peeling de uygulanabilir.

                                                       Köpüklü masaj
25 Dakika sürer
Geleneksel olan bu masaj Türk Hamamında doğal zeytinyağlı sabun köpükleri ile tüm vücuda uygulanır.
Rahatlatıcı ve dinlendirici bir masaj türüdür.

                                                           Kese
25-30 Dakika sürer
Hamam ya da sauna ile terledikten sonra buhar ile açılan gözenekler kese uygulaması ile üst deri tabakası ölü hücrelerden temizlenir ve canlılık kazanır.
Vücuttaki negatif enerji pozitif enerjiye dönüşür.

                                                             Peeling
Tamamen doğal deniz tuzu ile yapılan peeling ciltteki lekelerin giderilmesinde ve gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur.
Cildi temizler, canlandırır, kırışıklığı yok eder, siyah noktaların oluşumunu engeller.


                                                              Spor Salonu
Kilo Ölçümü: : Tanita ölçüm aleti; vücudumuzdaki yağı kas ve su oranları ile beden kitle indeksi ve bazal metabolizma hızı ölçülür. Aynı zamanda kol, bacak ve gövdeye dağılan yağ yüzdeleri belirlenir. Her 4 haftada bir kilo kontrolü yapılır.

Cardio: : Egzersize başlamadan önce yaşa göre kalp atım sayısı hesaplanır. Çıkan sonuç ile yürümemiz ya da koşmamız gereken hız belirlenir. Egzersiz süresi boyunca kalp atım sayısı kontrol edilir.
.

Programlar: : Fitness: vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme vb. Amaçlara yönelik kişisel programlar antrenörler tarafından hazırlanır. Bel fıtığı, boyun fıtığı vb. Rahatsızlıkları olan kişilere özel programlar yaptırılır.
.

Stüdyo: : Step-aerobik pilates- gymball seansları alanlarında uzman antrenörler eşliğinde yapılır. Salonumuzda yapılan bu çalışmalar ile (fitness, vücut geliştirme, step-aerobik, pilates, gymball) bilimsel tıp araştırmalarının kabul ettiği bazı hastalıklar ve rahatsızlıklar önlenebilmekte ve iyileşebilmektedir..

Bu hastalıklardan bazıları :
*Osteoporoze (kemi erimesi)
*Arthritis (eklem iltihabı)
*Stres kan dolaşımı rahatsızlıkları kalp hastalıkları duruş bozuklukları (fitness, pilates)
*Tansiyon, şeker ve kanser) fıtıklar (bel, boyun).


                                             Bayan Kuaför
İstediğiniz sitilde kesim son trendlere göre uygulanır. Asimetrik kesimler, point change tekniğiyle imaj kesim yapılır. Röflede saçınıza hiçbir zarar vermeden 12 ton açılabilir. Balyaj, renkli balyaj, keratinli çıtçıt, buharlı saç bakımı, saç derisinin nefes almasını sağlar. Eğlenceler, partiler için mumlu rasta yapılmaktadır..

Hizmetleri: Şekilli tost, şekilli örgü, topuz ve aksesuarlı topuz, mizample, maşa.
Kaynak yapımı; halkalı kaynak, keratinli kaynak
Kaynak
Saç kesim
İmaj kesim
Boya
Organic boya
Röfle
Balyaj
Renkli balyaj
Çıt çıt
Saç bakımı ( buharlı)
Düzleştirme
Postiş
Mumlu rasta yapımı
hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

                                             Bay Kuaför
Bakımlı bayların tam aradığı kuaför Formback Yaşam Merkezi'ndedir. Uzman ellerde saçınıza gölge atmadan, sakal çizimine saç ve bıyık boyamadan cilt bakımına varana kadar ne ararsanız bulabilirsiniz.

Hizmetleri: İmaj kesimi
Saç kesimi
Sakal kesimi
Saç sakal yıkama
Öğrenci saçı
Çocuk tıraşı
Cilt bakımı
Saç bakı mı
Manikür
Pedikür
Saç ve bıyık boyama
Epilasyon
Gölge atma
Sakal çizim
hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.


                                          Düğün Salonu 
Düğün, nişan, kına, sünnet, yemekli ve yemeksiz organizasyonlarınız 300 kişilik Elvan Düğün Salonu'nda unutulmaz anlara dönüşecektir. Gelin başı, araba süsleme, video çekimi, müzisyen gibi tüm ihtiyaçlarınızın karşılanacağı salonuu hizmetinizdedir.



                  Bursa Formback Yaşam Merkezi & Termal Apart Otel İletişim Bilgileri:

Adres: Hüdavendigar Mahallesi, Kanal Caddesi, Derince Sokak, No: 2-4-6, Dikkaldırım, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: 0224 239 40 40 - 0850 333 03 78

Faks: 0224 239 50 40

E-mail: info@formback.com.tr

Web adresi: http://formback.com.tr

Yönetim Kurulu Başkanı : Murat UYGİN m.uygin@formback.com.tr
Genel Müdür : Nihat ÖZMEN genelmudur@formback.com.tr
Satış ve Pazarlama : Serpil KOÇ SEVİNÇ satis@formback.com.tr
Muhasebe Müdürü : Güven ÖRNEK muhasebe@formback.com.tr
Ön Büro Müdürü : Bahadır YILMAZ onburo@formback.com.tr
Satın Alma Müdürü : Faruk UYGİN f.uygin@formback.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder