Bursa Tuğcu Hotel

Tuğcu Hotel, "Şehrin ve konforun merkezinde" sloganıyla konuklanı bekliyor. Bursa Tuğcu Hotel, mükemmel tasarım aşamasından gerçeğe dönüştürülürek ’’business’’ konseptinde tasarlanmış ve hizmete sunulmuştur.



Kültürü,ticareti ve tarihi ile Türkiye’nin çok önemli bir şehri olan Bursa’nın merkezinde misafirlerini ağırlayan ve onlara pek çok kolaylık sağlayan Tuğcu Otel'de; hem konforla konaklayacak,hem de işlerinize yardımcı teknolojik imkanlardan yararlanabilirsiniz.





Tuğcu Hotel, Bursa'nın Santral Garaj semtinde Kent Meydanı'nın karşında yer alır. Tuğcu Hotel Bursa 150 kişi kapasitesi ve 1 adet özürlü odası ile birlikte toplam 72 odasıyla hizmet vermektedir. Modern ve konforlu atmosferi, "business" konsepti ve sunduğu fonksiyonel artıları ile sizleri kalite davet ediyor.


Tuğcu Grup iştiraki olan Tuğcu Hotel, grubun  diğer köklü şirketleri  T.Tuğcu İnşaat ve T.Tuğcu Tekstil'in sahip olduğu kalite , tecrübe ve güveni  turizm alanına da taşımaktadır.


Şehrin merkezinde yer alan Tuğcu Hotel, TÜYAP Fuar Alanı ve BUTTIM Tekstil Merkezi'ne 3km, Atatürk Kongre Merkezi’ne 1 Km , Bursa Atatürk Stadyumu Meydanı'na 1.5 Km , Bursa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden olan Kent Meydanı’na 100 metre, Yenişehir Havalimanı’na 45km., Uludağ’a 30km ve Mudanya Feribot iskelesine 25km.uzaklıktadır.


Tuğcu Hotel'in ulaşım kolaylığı ile istediğiniz noktaya ulaşabilir, zaman problemi yaşamadan plan ve programlarınıza uyabilirsiniz.


Konuklarına özel hizmeti prensip edinen ve tüm detayları ile tam memnuniyetinizi hedefleyen  Tuğcu Hotel, konuklarını ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşamaktadır.


















Tuğcu Hotel'in özellikleri ve hizmetleri şunlardır:

- ODA SERVİS : 07:00-23:00 saatleri arasında room servis menüsü, misafirlerinin hizmetindedir.


- BUSSINESS HİZMETLERİ : Fax, fotokopi, internet, laptop, sekretarya, anlaşmalı firmalarıla simultane çeviri gibi talepleriniz karşılanmaktadır.


- ALA CARTE RESTAURANT : Zengin menü seçeneği ile damak tadınıza uygun lezzetler sizlerin beğenisine sunulmaktadır.


- AÇIK BÜFE KAHVALTI : 07:00-10:30 saatleri arasında yöresel zengin çeşitlerin bulunduğu açık büfe kahvaltı hizmetinizdedir.


- KURU TEMİZLEME & ÜTÜ : Her tür eşyanız kısa sürede tertemiz elinize ulaştırılır.


- SAĞLIK : Konuklarının sağlığını düşünerek özel hastane ve ambulans hizmeti anlaşması vardır.


- KAPALI OTOPARK : Araçlarınız uzman personeli eşliğinde kapalı otoparkında ücretsiz olarak güvenle muhafaza edilmektedir.


- ARAÇ KİRALAMA : İhtiyacınıza uygun kiralık her tür araç hizmetinize sunulmaktadır.


- TRANSFER : Anlaşmalı firmalarıyla uzun ve kısa mesafe transfer hizmetleri (kültürel turlar,havaalanı hizmetleri) mevcuttur.


- DAVET : Nişan, düğün, kına, doğum günü gibi organizasyonlarınız için uygun salonları,isteğe özel süsleme ve müzik sistemi bulunmaktadır.


- OYUN ODASI : Ücretsiz olarak tavla, okey, satranç, dart ve masa tenisi hizmetlerini kullanabilirsiniz.



                                                ODALAR

Modern çalışma masaları, özgün tasarımlı detayları ile şık ve fonksiyonel olarak dizayn edilmiş odalarda, mutlu olmanız için onlarca detay sizi bekliyor.


Tuğcu Hotel'in odalarında 24 saat oda servisi hizmeti, LCD TV, uydu bağlantısı, lüks minibarı, VRF ısıtma – soğutma sistemi, laptop şarj imkanına sahip elektronik çelik kasası, banyoda küvet, saç kurutma makinası, direkt telefon, gardrobu, ortopedik yatakları, geniş ve konforlu çalışma alanı, kettle, ücretsiz wireless internet erişimi vardır.


Elektronik özel kapı sistemi ile odanızda konfor ve estetik adına kendinizi evinizde hissettirecek her şey düşünülmüştür.



                                             RESTAURANT  

Titizlikle oluşturulmuş, usta eller tarafından hazırlanan, çeşitli ve renkli bir menüsü ile Tuğcu Hotel restaurantı konuklarının hizmetindedir. Tuğcu Otel çalışanları, ağzınızın tadına layık kahvaltılar ve akşam yemekleri hazırlmaktadır.


Görünümü ve lezzetiyle hafızanızdan çıkmayacak sunumlar oluşturmaktadır. Tuğcu Hotel’in restauratında yemekler birer lezzet şölenine dönüşürken, zamanınız da en güzel şekliyle size kalacaktır.


Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinde usta aşçıları tarafından "a la carte" seçeneklerini modern bir dekorasyon eşliğinde misafirlerine sunmaktadır. 200 kişi kapasiteli özel restaurantında sevdiklerinizle baş başa keyifli saatlerin yanı sıra, nikâh törenleri, kutlama ve kokteyller gibi özel organizasyonlarda da arzu ettiğiniz hizmeti ve lezzeti sunmaktadır.



                                        TOPLANTI SALONLARI

Tuğvu Hotel konferans, toplantı, kongre ve organizasyonlarınız için uygun bir oteldir. Basın toplantıları, ürün tanıtımları, satış toplantıları, eğitimler ve daha pek çok organizasyon için tasarlanan 50 ve 150 kişilik toplantı salonları, konfor ve görselliğin yanı sıra teknolojik pek çok artıyı da müşterileriyle buluşturmaktadır.


Yüksek hızda kablolu ve kablosuz internet erişimi, projeksiyon cihazı, perde dev ekran TV, telsiz mikrofon, ses izolasyonu, kesintisiz güç kaynağına kadar her türlü teknik alt yapısı sağlanan toplantı odalarında arzu ettiğiniz etkinliği düzenleyebilecek, teknolojiden sonuna dek yararlanabilirsiniz.




                              Bursa Tuğcu Hotel İletişim Bilgileri:

T.TUĞCU TEKSTİL İNŞAAT TURİZM PAZ.SAN.ve TİC. LTD. ŞTİ.

(Turizm İşletme Belge No:11149)

Adres: Celal Bayar Caddesi, (Kent Meydanı karşısı), No:195, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 224 256 45 00

Faks: +90 224 256 75 00

E-mail: info@tugcuhotel.com

Rezervasyon : rezervasyon@tugcuhotel.com

Web adresi: http://www.tugcuhotel.com/

Vergi No: 8150335170 - Vergi Dairesi : Nilüfer

Muhasebe : muhasebe@tugcuhotel.com

Banka Hesap Bilgileri: Garanti Bankası IBAN: TR93-0006-2000-4150-0006-2967-34










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder