Bursa Otantik Club Hotel

Bursa'da tarihin görkemini 17. yüzyılda yaşamak için Otantik Club Hotel konuklarını bekliyor. Otantik Club Hotel, Bursa'nın Yakın Çevre Yolu üzerinde bulunan Soğanlı Botanik Parkı'nda bulunmaktadır.



Tarihi 17. yüzyıla uzanan bir konakta hizmet veren Bursa Otantik Club Hotel, peyzajlı bahçelerle çevrilidir. Otantik Club Otel'de açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra bir sağlıklı yaşam merkezi de vardır.




Otantik Club Hotel Bursa'nın geniş odaları iyi bir şekilde döşenmiştir. Hepsinde geniş ve modern banyolar vardır. Süitlerde büyük boy yataklar ve ayrı bir banyo bulunmaktadır.


Alakart restoranda Fransız, Türk ve İtalyan mutfaklarından çeşitli yemekler sunulmaktadır. Otantik Club Hotel'in sağlık kulübü sauna, buhar banyosu ve hidromasajlı küvet içermektedir. Burada dinlendirici bir masaj da yaptırabilirsiniz.



































Bursa Otantik Club Hotel 2010 yılında yenilenmiş olup, havaalanına 45 km, şehir merkezine 5 km uzaklıktadır. Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Oda servisi hizmeti bulunmaktadır.


Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz. Otantik Club Hotel'in içerisinde yer alan spa hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, telefon ve oda kasası standart odalarda bulumaktadır.

Resepsiyon masası 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve otopark mevcuttur.


Bursa Otantik Club Hotel'de bulunan ala carte restaurant, açık restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Konferans, toplantı, kongre ve organizasyonlarınız için uygun bir oteldir. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır.

                                                         ODALAR

                                                     Standart Oda

Otantik Club Hotel'de toplam 24 adet standart oda bulunmaktadır. Bunlardan 14 tanesi frenchbed (tek büyük yataklı), 7 tanesi twinbed (iki ayrı yataklı) odalardır.

                                                           Suit Oda

Otantik Club Hotel'de 1 adet corner suit, 4 adet junior suit oda bulunmaktadır.



                                                     RESTURANTLAR

                                                      Sera Salon

Sera Salon, ala carte hizmet vermektedir. Damak tadınıza hitap eden yemekleriyle günü daha keyifli hale getiriyor.

                                                      Şifne Restoran

Şifne Restoran, Akdeniz mutfağınız eşsiz lezzetlerini sunmaktadır. Akdeniz yemeklerinin enfes tatlarını konuklarına sunmaktadır.



                                  Bursa Otantik Club Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Çukurcaköy Mahallesi, Soğanlı Botanik Parkı, PK:16190, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: (0224) 211 32 80

Web adresi: http://www.otantikclubhotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder