Bursa Residence Apart Hotel

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Fomara Meydanı'na 50 metre uzaklıkta bulunan Bursa Residence, bir evde bulabileceğiniz tüm temel ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış bir apart oteldir.



Bursa Residence Apart Hotel, klimalı ve mutfaklı konaklama  daireleri ile hizmet  sunmaktadır.  Bursa Residence apart otel olup, tüm alanlarında Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Bursa Residence Hotel, en yakın metro istasyonuna 3 dakikalık yürüme mesefesindedir. Ulu Camii'ye 2 km uzaklıktadır.
İki yatak odalı daire, üç yatak odalı daire ve comfort daire seçeneklerinin tamamında, parke zemin, balkon, oturma grubu, yemek masası, düz ekran kablo TV, mutfak ve banyo bulunmaktadır.




Buzdolabı, ocak, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi elektronik eşyaların yanında, ütü, ütü masası, mutfak gereçleri ve saç kurutma makinesi dairelerde mevcuttur. Salonda, kendi pişirdiğiniz yemekleri rahatça yiyebileceğiniz bir yemek masası bulunmaktadır.


Bursa Residence Apart'ın şehir manzaralı balkona sahip dairelerinde parke zemin ve düz ekran kablo TV mevcuttur. Bursa Residence'de çamaşır makinesi ve ütü hizmetleri mevcuttur. Dairelerinde banyoda duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Genel Özellikler: Otopark, Aile  Odası, Asansör, Araç Kiralama, Bahçe, Havaalanı Servisi, Internet

Oda Özellikleri: Banyo, Eşya Dolabı, Havlu, Internet, Oda Temizlik, Tuvalet

Bursa Residence'sın misafirleri mutfak gereçleri ve buzdolabı içeren mutfaklarında kendi yemeklerini hazırlayabilirler. Otelin çevresinde farklı yemek mekanları ve marketler bulunmaktadır. Ücretsiz özel otoparkı mevcut olup, 2 dakikalık yürüme mesafesinde de bir alışveriş merkezi vardır.

Bursa Residence, konumu itibariyle şehir merkezindeki birçok noktaya yürüyüş mesafesindedir. Şehreküstü metro durağına ve dolmuş durağına 3 dk. gibi bir sürede gidilebilmektedir. Ayrıca otelin 250 metre yakınında Medicalpark Hastanesi ve Zafer Plaza alışveriş merkezi bulunmaktadır.



























Hiç araç kullanmadan Ulucami, Kapalı Çarşı, Tophane, Setbaşı Köprüsü gibi tarihi yerleri gezebilir, alışveriş ve yeme-içme konusunda bolca alternatif bulabileceğiniz Altıparmak Caddesi'nde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Arap Şükrü sokağındaki balık restoranlarında lezzetli deniz mahsüllerinden tadabilir ve Bursa'nın eğlenceli gece hayatının tadını çıkarabilirsiniz.


Bursa Residence'da ücretsiz otopark, araç kiralama ve havaalanı transfer hizmetinden faydalanabilirsiniz.

           Bursa Residence Apart Hotel İletişim Bilgileri:
Adres: Kiremitci Mah. Tamer Sok. Toki C4 N:11, PK: 16000, Osmagazi, Bursa, Türkiye 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder