Bursa Park Apart Hotel

Eski adı Bursa Apart olan Bursa Park Apart Hotel, "Evinizden Bursa'daki Evinize" sloganıyla 2013 yılında hizmet vermeye başladı. Bursa Park Apart Otel, inşaat, dekorasyon ve turistik amaçlı geziyi seven bir girişimci tarafından, Bursa şehir merkezinde böyle bir eksiklik olduğu düşüncesinden yola çıkarak hizmete açılmıştır.



Dünyanın bir çok ülkesini gezen ve bir çok ülkelerdeki konaklamalarında apartlarda kalmayı tercih eden ‘bir apart misafirinin” birikimleri sonucu Bursa Park Apart kuruldu, gezilerde kaldığı apartlardaki ihtiyaçları, kendi apartında tamamlamak için özen gösterdi.




Bursa Park Apart apartların, home ofis – apart ofis olarakta kullanılabilmesi fikrini benimsemiştir. Özgürlükler, insan yaşamının en vazgeçilmez isteğidir. Turistik ya da ticari amaçlı gezilerde, konaklamak ise gezinin en önemli parçasıdır. Doğaldır ki apartlarda kalmak, özgür yaşamın en iyi sağlandığı yerlerdir. Mutfağı ve gereçleri olması nedeniyle pratik yemeklerinizi, kahvenizi, içkinizi, meyvenizi kendiniz hazırlayabilir ve sıcak bir ev ortamında yaşayabilirsiniz. Sınırsız internet konforunda yaşayabilirsiniz.


Bursa Park Apart, Bursa şehir merkezi’nin en merkezi yerleşim yerlerinden Altıparmak’ta, Kültürpark ve eski stadyum karşısı Tower Plaza arkasında bulunmaktadır.


Kapalıçarşı, Ulucami, Kozahan, Muradiye Külliyesi, Şehzade Mustafa Türbesi,Yeşil Türbe, Zafer Plaza,Kent Meydanı gibi AVM’lere yürüme mesafesinde olup, Bursa’nın meşhur balık restaurantlarından oluşan Arap Şükrü sokağına, Çekirge Caddesi'ne, tarihi mekanlara, metro durağına 150 metre mesafededir.

Kültürpark’a 100m, Merinos ve Kültür Merkezi’ne 200 m. yürüyüş uzaklığındadır.
Tramvay hattı ve otobüs duraklarına 50m uzaklıkta, şehir merkezinin en güzel noktasındadır.
Bursa Park Apart, Kayak Merkezimiz Uludağ’a 30km, İznik’e 77km, Mudanya’ya 28km uzaklıktadır. Ulu Camii 1,4 km, Uzun Çarşı 1,7 km, İpek Çarşısı 2,2 km uzaklıktadır. Bursa Yenişehir Havaalanı ise 64 km mesafededir.

























Bursa Park Apart fiziki özellikleri bakımından, deprem yönetmeliğine uygun yapılmış, yeni binadır. Zemin izolasyonu, Braas çatı, mantolama, süper statik-C30 beton uygulamaları ile sağlam ve güvenli bir binada konaklayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bursa Park Apart  titizlik ve özenle yapılmış olup, dekorasyonunda kullanılan tüm eşyalar, mobilyalar ve mutfak gereçleri yeni ve üst standartta ürünlerden seçilmiştir.


Bursa Park Apart daireleri 12 tane olup şu özelliklere sahptir:

Asansör

Dahili Telefon

Kablosuz İnternet

82 Ekran Led Tv + Uydu

Inverter Klima + Kalorifer

Full Eşyalı Mutfak

Saç Kurutma Makinası

24 Saat Sıcak Su

Özel Şifreli Elektronik Para Kasaları

24 Saat Güvenlik sistemi

7 Gün Apart Temizliği



Haftanın 7 günü dışarıdan daire temizliği hizmeti mevcuttur. Misafirlerine modern 1+1 dairelerde keyifli ve temiz konaklama sağlayabilmeleri için Bursa Park Apart, hizmetlerini en üst seviyede sunmaktadır.



Bursa Park Apart, misafirlerine günlük, haftalık, aylık olarak konaklayabilecekleri 12 modern 1+1 dairenin güvenliğinden maksimum sorumludur. Dairelerinde şifreli çelik kasaları ile misafirleri eşyalarını koruma altına alabilmektedir.



Bursa Park Apart'ın 12 ay boyunca kiralayabileceğiniz 12 dairesinde, klima, lcd televizyon, buzdolabı, ocak, mutfak gereçleri, banyo havlusu, saç kurutma makinesi standart olarak bulunmaktadır. Dairelerde 24 saat sıcak su vardır.



               Bursa Park Apart Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Altıparmak Çırpan Mah. 1. Fırın Sk. No:34, PK: 16050 Osmangazi, Bursa, Türkiye
GSM: 0533 352 11 55
Telefon: 0224 252 22 55
E-mail: info@bursapart.com
Web adresi: http://bursapart.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder