Bursa Concept Home 5 Apart Hotel

Concept Home 5 Apart Hotel, Bursa'nın Santral Garaj semtinin hemen üstünde bulunan Doğanbey Toki Konutları'nın bulunduğu bölgede yer alır. Apart otelde bulunan dairede ücretsiz Wi-Fi erişimi ve balkon bulunmaktadır. Dağ manzaralı Concept Home 5, Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne ve İpek Çarşısı'na 700 metre uzaklıktadır.



Bursa Concept Home 5 Apart Hotel market alışverişi teslimatı da yapılmaktadır. Mutfakta fırın ve mikrodalga fırın vardır. Bu dairede havlu ve nevresimler temin edilir.




 Concept Home 5 Apart Hotel Bursa 'da araba kiralayabilirsiniz. Bölge, bisiklet aktivitesiyle popülerdir. Concept Home 5, Ulu Cami'ye 800 metre ve Muradiye Külliyesi'ne 900 metre uzaklıktadır.

Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve bahçe sunan Concept Home, Bursa'da, Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne 700 metre mesafede yer almaktadır. Ulu Cami 600 metre uzaklıktadır.


















Konaklama birimlerinin tümünde uydu TV, bazılarında oturma alanı ve/veya balkon bulunmaktadır. Buzdolabı ve set üstü ocakla donatılmış mutfak da mevcuttur. Tüm birimler bornozların sağlandığı bir özel banyoya sahiptir. Havlular temin edilir.

           Bursa Concept Home 5 Apart Hotel İletişim Bilgileri
Adres: Doğanbey Mah. Doğanbey Toki Konutları, No 10, PK: 16220, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder