Bursa Central Hotel

  Hotel,”Estetik ve konforu tek bir adreste birleştiren  Central Hotel”solganıyla Bursa eski Garaj’da faaliyat göstermektedir.

Central Hotel, Bursa’nın merkezinde bir klasiktir.

Bursa Central Hotel, güneş, kum ve denize 30 km. çam, kekik ve çilek kokan kardelenlerle bezenmiş beyaz cennet Uludağ’a 36 km., Hareketli tarihi, içinde barındırdığı mimari eserleri, çinileri ve masmavi gölüyle İznik’e 90 km., Uluslararası Yenişehir Havalimanına 64 km. uzaklıkta ideal bir konumdadır. İster iş seyahatinde olun, ister tatilde ya da bir kültür gezisinde, Bursa Central Hotel ’in konuğu olduğunuzda şehrin merkezindesiniz.





Bu efsanevi kentin arkasındaki gizemleri keşfebilir, keyfi, konforu Central Hotel’de yaşayabilirsiniz. Central Hotel için tüm konukları değerldir. Modern ve çok seçenekli odalar, özenle hazırlanmış restaurant ve bar, 10 -210 kişilik 4 değişik toplantı salonları mevcuttur.

















Odalar:
Central Hotel için tüm konukları değerlidir. Modern ve çok seçenekli odalar ile sunduğu uluslararası yüksek standartdaki hizmet ile otelde geçireceğiniz zamanı unutulmaz kılacaktır.
Central Hotel'in odalarında yüksek kalite, konfor, estetik ve huzur vardır. Tüm odalarda bağımsız kontrollü merkezi klima sistemi, dizüstü bilgisayarınızla internet bağlantısı, uluslararası direkt aramalı telefon, saç kurutma makinesi, uydu bağlantılı tv, minibar, çamaşır yıkama-kuru temizleme ve emanet kasa hizmetleri, 24 saat oda servisi ile yüksek standarttaki modern bir otelden beklediğiniz konforu, kaliteyi ve hizmeti bulacaksınız.

 Oda sayısı 52'dir. 2 Süit Oda bulunur.
Toplam yatak adedi ise 120'dir


Bursa Central Hotel Oda Özellikleri:
* 10-210 Kişinin Ağırlanabileceği 4 Toplantı Salonu.
* Her Odada İnternet Bağlantısı İmkanı.
* Her Odada Bağımsız Kontrollü Klima Sistemi.
* Her Odada Uluslar Arası Doğrudan Aramalı Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Tv, Mini Bar.
* Ayrıca Otelde Konaklamayan Konuklarımızın Yararlanabileceği
Mimoza Restoran Ve Yasmin Bar.

Toplantı Salonları:
Central Hotel'de özenle hazırlanmış restaurant ve bar, 10 -210 kişilik 4 değişik toplantı salonları, sunduğumuz uluslararası yüksek standartdaki hizmet ile otelimizde geçireceğiniz zamanı unutulmaz kılacaktır.

Biz özel günleriniz için hazırdır. Eğitim toplantıları, seminerler, kokteyl ve ziyafetler için çeşitli seçenekli salonlar; profesyonel kadro, teknik donanımı ile sizlere farklı mekanlar sunuyor.
Yemekli toplantılarınız için mutfağımızda Türk ve dünya tatları özel tasarlanmış , yüksek hizmet kalitesiyle lezzet ve çeşitte farklı lığıyla tiryakilik yapacak Mimoza Restaurant ve Yasmin Bar buluşma adresiniz olacaktır.


Restaurantlar:
Mutfağımızda türk ve dünya tatları vardır. Özel tasarlanmış , yüksek hizmet kalitesiyle lezzet ve çeşitte farklığıyla tiryakilik yapacak Mimoza Restaurant ve Yasmin Bar buluşma adresiniz olacaktır. Yemyeşil ve çiçek bezeli Central Hotel bahçesinin keyfinde, içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.


Bursa Central Hotel İletişim  Bilgileri:
Adres: Ulubatlı Hasan Bulvarı, No: 55 Osmangazi, Bursa
Tel: 0224 273 55 00
 Fax: 0224 273 52 70 - 273 52 69
E-mail: info@centralotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder