Bursa Hotel Gold Termal

Gold Hotellerinin Bursa'daki termal hoteli olan Hotel Gold Termal, çekirge semtinde bulunmaktadır. Bursa'nın meşhur kaplıcalarının bulunduğu bölgede yer aldığı için Gold Termal Hotel'de şifalı sular vardır. Bursa Hotel Gold Termal, misafirlerini "Şifalı Sularla Sağlık Bulun" sloganıyla karşılar.



Bursa Gold Termal Hotel 21 oda ve 57 yatak kapasitelidir. Odaları tek kişilik , çift kişilik ve aile odaları olarak dizayn edilmiştir.





Hotel Gold Termal Çekirge'nin minimum ihtiyaçlarınız için tasarlanmış odalarında televizyon , direk hatlı telefon , minibar , elbise dolabı ve banyolarda saç kurutma makinası mevcuttur.


Hotel Gold Termal , tarihi dokunun muhafaza edildiği 4 kattan oluşur ve asansörlüdür.


Bulunduğu mevkii kaplıca ve şifalı sular bölgesi olması nedeniyle otelin çeşmelerinden 24 saat şifalı termal su akmaktadır.



Hotel Gold Termal'in çatı katında bulunan odalarında , tarihi çınarın kollarıyla adeta sarıp sarmaladığı balkonlardan Bursa manzarasını izleyebilir , ciğerlerinizi Uludağ'dan gelen tatlı bir esintiyle doldurabilirsiniz.


Odaların tamamında wireless ( Kablosuz internet ağı ) bulunmaktadır.


Otelin bütünü ve odaların temizliği hususunda gösterdikleri hassasiyet, günlük değişen havlu, çarşaf ve örtüler, misafirlerimizin ferah, sağlıklı ve temiz bir mekanda tatillerini geçirebilmeleri için önemli ve gereklidir.


Misafirlerimizin yanlarında getirdikleri özel ve/veya değerli eşyaları için emanet kasaları mevcuttur.


Gece ve gündüz, yani 24 saat odalara yiyecek - içecek servisi bulunmaktadır.


Gold Termal Hotel'in fiyatları, konaklama + kahvaltı olarak belirlenir. Bu sayede, gece doyumsuz bir uykunun ardından, sabah taze çay ve zengin açık büfe kahvaltısı ile gününüzün huzurlu ve mutlu başlamasını sağlayabilirsiniz.


Atalarımızın sert ve soğuk taşa hayat vererek kurduğu yapıları , hemen yanıbaşında yetiştirdiği bir çınar ile maddesel soğukluktan, manevi dinginliğe nasıl ulaştırdığını otelin tarihi çınar altı bahçesinde, kahvaltı sonrası çay keyfi ile görebilir ve yaşayabilirsiniz.


















                                                        ODALAR

Gold Termal Hotel'in sade, şık ve zarif dekorasyon anlayışı ile misafirlerinin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen odalarında ; Split klima, minibar, TV (Geniş uydu yayını), Saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, elbise dolabi ve çalışma masası, ayrıca özel ve değerli eşyalarınızın emniyeti için elektronik donanımlı güvenlik kasaları ve sınırsız Wireless (Kablosuz internet ağı) bağlantısı bulunmaktadır.





                                                       RESTAURANT

                                                          KAHVALTI
Güne iyi başlamak, iyi bir kahvaltı ile mümkündür. Otelin 24 saat hizmet anlayışının ilk adımı, sabah 7'de açık büfe kahvaltı servisiyle başlar.


Zengin ve sağlıklı menüsü, ayrıca özel diet seçenekleriyle güneşin ilk ışıklarının Hotel Gold Termal'in süslediği salonunda aileniz; iş arkadaşlarınız veya yakın dostlarınızla kahvaltı yapabilirsiniz. Güleryüz ve samimiyeti ilke edinmiş personeli, taze çay servisi ile size adeta "evinizdeymiş" hissini yaşatacaktır.



                                                     RESTAURANT

Yüzyılları aşmış bir medeniyetin lezzet mirası buradadır. Damak tadınıza uygun geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemekleri Hotel Gold Termal'in restaurantında konuklarının hizmetindedir.


Gold Termal Hotel toplantı, cemiyet yemekleri, aile yemekleri veya özel gün organizasyonlarında sofra geleneğimizin benzersiz tatlarını ve profesyonel hizmet anlayışını sunmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.




                                                        TOPLANTI SALONU

Gerçekleştireceğiniz sunumlar için; projeksiyon araçları, Tepegöz, 127 ekran Plazma TV, gerekli ses donanımları ve dekorasyon ile teknik konularda deneyimli yardımcı asistanları hizmetinizdedir.



                                  Hotel Gold Termal İletişim Bilgileri

Adres: Muradiye mahallesi, Hamam Caddesi, No:25, Çekirge, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 224 233 93 35

E-mail: termal@hotelgold.com.tr

Web adresi: http://www.hotelgold.com.tr/gold-termal/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder