Bursa Hotel Gold Center

Bursa Hotel Gold Center, Bursa'nın merkezinde yer alır. Heykel semtinin kuzeyine doğru inen İnönü Caddesi'nde üzerindedir. Bursa şehrinin meşhur bıçakçılar çarşısı, tahıl çarşısı, kapalı çarşı, Ulucami, Yeşil Cami, Kozahan, İpek Çarşısı ve Tekstilciler Çarşısı gibi iş ve seyahat amaçlıo gezilerinizde merkezi bir noktada olmakla birlikte, bu yerlere araç kullanmadan ziyaret edebileceğiniz bir mesafede bulunmaktadır.




Gold Center Hotel, 2004 yılının Ocak ayında müşteri kabulüne başlamıştır. Yapmış olduğu son tadilatla Bursa’da ilk olarak otel binasının taşıma ve perdeleme sistemleri çelik olarak yapılmıştır. Binadaki güvenlik sistemleri binanın çelik yapısına uygun şekilde tasarlanmıştır.Yangın sensörleri, yangın santralleri, her katta yangın dolapları ve yangın merdiveni ile desteklenmiştir. 




Konuklarının mal güvenliği için Hotel Gold Center Bursa, kat koridorları, merdiven koridorları ve otopark içinde komple kamera sistemleri mevcuttur. Bayi tolantıları ve eğitim seminerleriniz için toplantı salonu ve seminer salonu 70 kişilik kapasitesi ile hizmetinizdedir. 


Salonunda slayt gösterileriniz ve tepegöz gibi tüm araç gereçler hizmetinize sunulmaktadır. Gold Center Otel'de gelen müşterilerinizi ağırlayabileceğiniz vitamin barı hizmetinizdedir. Keyifle kahvelerinizi yudumlarken tv ve sinema  keyfinizi plazma tv ile renklendirme şansına sahipsiniz.



                                                                      ODALAR 

Hotel Gold Center Heykel, mevcut 30 oda ve 80 yatak kapasitesine sahiptir. Odalarda klima, minibar, tv, saç kurutma makinası, güvenlik kasaları sizin rahatınıza uygun son mimari güzelliği ile ve Bursa’nın tekstil zenginliğinden faydalanarak dekore edilmiştir.


Hotel Gold Center'de yapacağınız iş seyehatlerinde rahat çalışmanız için odalarda çalışma masalarınız ve internet bağlantınız mevcut bulunmaktadır.

















                                                 RESTAURANT

Hotelin çatı restaurantında Türk mutfağının tüm yemeklerini bulma imkanına sahipsiniz. Çatı restorantında afiyetle yemeğinizi yerken aynı zamanda Bursa’nın eşsiz dağ manzarasını ve tarihi yerlerini keyifle izleme ayrıcalığına sahip olacaksınız. Bu ayrıcalık yemeğinize ayrı bir tat katacaktır.



                                             Ziyafet & Toplantılar


Ziyafet ve toplantılarınız için özel masa düzeniyle ve Hotel Gold Center ayrıcalıklarıyla hizmetinizdedir.



                                          Bursa Hotel Gold Center İletişim Bilgileri

Adres: İnönü Caddesi, Muammer Sencer Polis Karakolu Karşısı, No:77, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 (224) 224 49 24

E-mail: center@hotelgold.com.tr

Web adresi: http://www.hotelgold.com.tr/gold-center/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder