Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi


Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, Bursa’nın eski Garaj’daki Kent Meydanı'ndadır. Kent Meydanı AVM‘de Bursa’daki en ünlü mağaza ve gıda hizmeti veren firmaların şubeleri mevcuttur.Ayrıca sinema salonları ve etkinlik alanları vardır. Bugün dünyada bazı ülkeler var ki tarihleri, tarihi eserleri ve kültürleri kadar; hatta bunlardan daha çok şehirleri ve meydanları ile ünlüdür.



Türkiye’de en kıymetli şehirlerden biridir Bursa. Ve Bursa’da Kent Meydanı AVM aynı özellikler ile karşımıza çıkar.


Şimdi Bursa’mızın merkezi Kent Meydanı’nda yaşam var!

Meydan’daki yaşam alanı, yaşayan tek doku; Kent Meydanı AVM!


Küçükçalık İnşaat A.Ş, Sönmez Turizm Emlak A.Ş ve Özipek İnşaat A.Ş’den oluşan ortaklık yapısı ile faaliyete geçen proje, Avrupa standartlarında tasarlanmış olup ödüllü bir mimari proje olarak doğmuştur. Mimari yapısının yanı sıra kurum kişiliği olarak da benzerlerinden ayrılan Kent Meydanı AVM; Bursa’nın tam merkezinde olmanın ve hayatın tam içerisinde yer almanın sorumluluğunu hisseden, hissettiren bir AVM’dir.



Bazen bir buluşma noktası, bazen bir kahve molası, bazen bir sinema keyfi, bazen de  bulunduğu konum itibari ile hemen ulaşabileceğiniz ve bir çırpıda tüm ihtiyaçlarınızın tamamını karşılayabileceğiniz; zamanınıza zaman katan gizli bir yardımcı… Hayatınızı uzatan, stresinizi azaltan, keyfinizi çoğaltan ve daha nice duygulara imza atan bir yaşam alanı.



Kent Meydanı AVM; Bursa’da yükselen bir değer. Bursalıların yükselttiği bir değer.
1 Mart 2008’de açılan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, kentsel bir misyonun önemli bir parçası olarak inşa edildi. Yatırımcılarının Bursa ve başka kentlerdeki diğer AVM deneyimlerinin de katkısı ile Kent Meydanı Alışveriş Merkezi açıldığı günden kısa süre sonra kentin buluşma noktası haline gelmeyi başardı.














 
Bursa’nın tam merkezinde faaliyet gösteren bir alışveriş ve yaşam alanı olarak Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nin bu kentte yaşayanlara ve kentin ziyaretçilerine sunduğu en önemli olanaklardan biri de, kentin en aktif ticaret alanlarının, bankaların, otellerin, özel kliniklerin, valiliğin bulunduğu bir noktada başka bir yere gerek kalmadan pek çok ihtiyacı çözebilecek kategori ve marka çeşitliliğine sahip olması.



Açık alanda kahve keyfi için de dünyanın ve Türkiye’nin en iyi markaları ile özel seçenekler sunan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nin sadece alışveriş ve gündüz aktiviteleri için değil, keyifli bir akşam geçirmek için de özel ayrıcalıkları bulunuyor. Bursa için bir eğlence markası haline gelmiş olan Kat3, burada hem gündüz hem gece gerçek bir eğlence fırsatı yarattı.



Sinema tutkunları için de en iyi ve en yeni filmleri zaman zaman muhteşem galalarla kente getiren Avşar Sinemaları’nın 6 salonu burada faaliyet gösteriyor.



Toplam 70.000 metrekare kapalı alandan oluşan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’ni diğer AVM’lerden farklı kılan en değerli özelliği 6.500 metrekarelik açık meydan alanıdır. Dünyanın en ünlü kentlerinin milyonlarca ziyaretçi çeken ve kent insanını çeşitli etkinliklerle bir araya getirebilen meydanlardan biri de Kent Meydanı Alışveriş Merkezi sayesinde Bursa’ya kazandırılmış oldu.



AVM içerisinde de okul sergileri, mini gösteriler, dinletiler vs için uygun koşullarda geniş alanlar mevcut.

İstanbul ve Ankara yollarından kente girişin kesiştiği yerde inşa edilmiş olan AVM, kentin en önemli sosyal merkezlerinden biri olan Merinos Atatürk Kültür Merkezi’ne de yürüme mesafesinde.



Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, kentte ulaşımı en kolay alışveriş merkezidir; açık olduğu saatler boyunca kentin her yerinden çok kısa sürede ve sorunsuzca ulaşabilmek mümkün. Metro, minibüs, otobüs ve taksi dolmuşlarla hemen önüne kadar ulaşılabiliyor. 


Osmangazi Metro İstasyonu’nun hemen yanında yer alıyor ve alışveriş merkezinin ön tarafında otobüs durakları bulunuyor. Merkeze yakınlığı ve ulaşımın rahatlığı ile tercih sebebi olan alışveriş ve yaşam merkezine günlük ortalama 2.000 araç girişi gerçekleşiyor. Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nin otoparkı, 2 katta toplam 802 araçlık park yerine sahip.

Daha detaylı bilgileri http://www.kentmeydani.com adresinden öğrenebilirsiniz.


                                Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi iletişim bilgileri

Adres: Santral Garaj Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, No: 64, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon : +90 224 255 43 63

Fax : +90 224 255 01 08

E-mail: info@kentmeydani.com

Web sitesi: www.kentmeydani.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder