Kervansaray Bursa City Hotel

Kervansaray oteller zincirinin Bursa'daki iki hotelinden biri olan Kervansaray Bursa City Hotel, Bursa'nın Santral Garaj semtinde yer almaktadır.Otel, Osmangazi Metro Durağı'na 5 dakikalık yürüme mesafesinde olup, modern konaklama imkanı sunmaktadır. Yenilenmiş binasıyla hizmet veren Kervansaray Bursa City, ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır.



Kervansaray Bursa City Hotel'in modern döşenmiş odalarının hepsi, uydu TV kanalları ve geniş çalışma alanı içermektedir. Lüks olanaklı banyolar, standarttır.




Msafirler otelin restoranında Türkiye'nin kuzeydoğusuna özgü geleneksel lezzetlerin ve bazı uluslararası klasiklerin tadını çıkarabilirler. Tesis bünyesindeki bar, içeceklerinizi veya yerli içkilerinizi yudumlarken sosyalleşmenize imkan sağlamaktadır.


Bursa'nın turistik mekanlar arasında yer alan Irgandı Köprüsü, Tophane Mahallesi'nin tipik mimarisi ve heybetli Bursa Kalesi, Kervansaray City Hotel'e 20-25 dakikalık yürüme mesafesindedir.



                                                       ODALAR

250 kişilik kapasitesiyle 112 standart odası olan Kervansaray Bursa City, yıllardan beri süregelen kaliteli hizmet anlayışını geliştirerek konuklarına sunuyor.


Kervansaray Bursa City, odalarının sadeliği ve rahatlığı ile kendilerini evlerinde gibi hissettireceği misafirlerini en iyi hizmet kalitesinde ağırlamaktan kıvanç duymaktadır.


Kervansaray Bursa City Hotel, 200 kişi kapasiteli şık ve birbirinden leziz yemek sunumlarının yer aldığı açık büfe Ana Restoranı, keyifli sohbetlerde konuklarını bir araya getiren ‘’Bekri’’ Lobby Bar’ı ve yaz dönemlerinde konuklarına 9. katındaki eşsiz Bursa manzarasında içecek hizmeti sunan Teras Havuz Bar’ı ile kategorisindeki en iyi hizmeti güleryüzlü çalışanlarıyla sunuyor.


                                              STANDART ODALAR

Kervansaray Bursa City Otel'de sadece standart odalar mevcuttur. 70 adet 20m², 14 adet 22,5m²  ve 28 adet 32m² yüzölçümlü 112 adet standart odası bulunan Kervansaray Bursa City Hotel'de, benzerlerine göre geniş ve konforu ön planda tutan minimal dekorasyonu ile sizi tatiliniz boyunca rahat ettirecek tüm donanıma sahiptir.  Tamamı halı kaplamadır.
 Genel oda özellikleri şunlardır:
Küvet Kabinli Banyo + WC
Minibar
TV, Uydu Yayın
Uluslararası Direkt Aramalı Telefon
Kişisel Dijital Kasa
Saç Kurutma Makinesi, Banyo Buklet Malzemeleri, Makyaj Aynası, Telefon
Uyandırma Servisi
Geniş Bantlı Internet Bağlantısı
24 Saat Odanıza Yiyecek- İçecek Hizmeti
Çamaşır Yıkama, Kuru Temizleme ve Ütü Hizmetleri
Merkezi Isıtma & Soğutma Sistemi
Yangın Söndürme Dedektörleri
Ücretsiz Wireless





























                                   RESTURANT VE BARLAR


                                         RESTORAN BAR

Kervansaray Bursa City'nin Ana Restoranı'nında misafirleri yemekleri esnasında, güleryüzlü ve kaliteli misafirperverlik anlayışıyla en iyi hizmeti sunan çalışanlarıyla, Restoran Bar’dan sunacakları içecek servisleriyle yemek saatleri daha renkli ve lezzetli olacaktır.


                               KERVAN (ANA) RESTORAN

Kervansaray Bursa City, konaklayan misafirlerine kapılarını açtığı Ana Restoranı’nda açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinizi alacağınız bu mekanda dünya mutfaklarının en lezzetli örneklerini müzik eşliğinde tadacaksınız. Ana restoranda alınan tüm öğünler ücretsiz, su haricinde kalan tüm içecekler ise ekstradır. Yalnızca kahvaltı esnasında sıcak içecekler ve konsantre içecekler ücretsiz servis edilmektedir.


                                   BEKRİ (LOBBY) BAR

Lobby katında içecek hizmeti sunan Bekri Bar, güleryüzlü hizmet kalitesi, birbirinden farklı kalite ve çeşitte içecek sunumlarıyla arkadaşlarınız ve ailenizle geçirdiğiniz sohbet dolu saatlerinizi unutulmaz anlara dönüştürecektir.


                                         TERAS BAR

Terasta bulunan açık yüzme havuzunun hemen yanında yer alan Vitamin Bar, ziyaretçilerine taze sıkılmış meyve suları, alkollü ve soft içecekler ve sıcak kaliteli içecek çeşitleriyle hizmet vermektedir.



                                                AKTİVİTELER

Bursa şehir merkezinde yer alan Kervansaray Bursa City Hotel, özellikle yaz günlerinde alışveriş, tarihi mekan gezintilerinin ardından günün yorgunluğunu atabileceğiniz, güneşli günlerin tadını çıkarabileceğiniz açık teras yüzme havuzu ve kış dönemlerinde şık ve konforlu oturma gruplarıyla birbirinden farklı tatta ve kaliteli içecek sunumlarıyla hoş vakit geçirebileceğiniz TV köşesinde, kaliteli hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlamaktadır.


                                 TV KÖŞESİ
Lobby’de konuklarının istirahat edebileceği son derece konforlu oturma gruplarının yer aldığı TV odası mevcuttur. Bu köşede ayrıca sunulan içecek hizmeti sohbetlerinize renk katacaktır.

                     WIRELESS İNTERNET 
Tatiliniz esnasında iş dünyanızdan kopmanıza gerek yoktur. Kervansaray Bursa City Hotel'in odalarında veya genel alanlarda kablosuz internet bağlantısından ücretsiz yararlanabilirsiniz.



                        TOPLANTI SALONLARI

20 kişiden 120 kişiye 2 ayrı salonda seminer, konferans, ürün tanıtımları, iş toplantıları, sergiler, etkinlik planlamaları, özel günler, düğünler, kutlamalar ve her türlü organizasyonunuz için birbirinden farklı çok amaçlı toplantı salonları ikram ve sunumlarıyla başarılı bir ekip çalışmasına imza atacaktır.

Kervansaray Bursa Hotel, sağladığı hizmet anlayışıyla verimli, başarılı, sorunsuz toplantı ve prezantasyonlarınız için gerekli tüm ekipmanları, kaliteli bir ortamda rahatlığınızı tamamlayan oturma düzeniyle ayrıcalıklı detayları geniş bir hizmet yelpazesinde bir araya getirmiştir.


              Kervansaray Bursa City Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Fevzi Çakmak Cad. No: 31, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: +90 224 220 00 00
Faks+90 224 220 00 15
E-mail: bursa@kervansarayhotels.com
Web adresi: http://www.kervansarayhotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=5&hotel=Kervansaray-Bursa---City-Hotel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder