Bursa Kadı Konağı Termal Hotel

 Bursa Kadı Konağı Termal Hotel, "Güleryüz ve konforun birleştiği yer" Bursa'nın termal kaynakları ile ünlü semti Çekirge'de bulunmaktadır. 2015 yılından beri turizme tüm sıcakkanlılığı ve misafirperverliği ile hizmet vermektedir.  Şirket bünyemizdeki üçüncü oteli olan Bursa Kadı Konağı Termal Hotel  ile tarihi Bursa ilimizde yeni konuklarını ağırlamaktan büyük onur duymaktadır.



Tarihi Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı Bursa’nın tarihi kaplıca bölgesi Çekirge’de bulunun Bursa Kadı Konağı Termal Hotel, misafir memnuniyeti odaklı hizmetleriyle ve her anlamda servis kalitesiyle misafirlerini bekliyor. Bursa şehrinin Bizans döneminden beri var olan en eski mahallelerinden biri Çekirge’de olan Bursa Kadı Konağı Termal Hotel, yapımı 1365 yılında biten tarihi 1.Murat Hüdavendigar caminin hemen yanında olduğundan kentin tarihi dokusunu ve atmosferini en yakından yaşama zevkini tatmanız mümkün olacaktır.




Restaurant hizmeti de bulunan Kadı Konağı Termal Hotel, 1. Murat Hüdavendigar Camii'nin avlusunda yer almaktadır. Tesis bünyesinde 2 termal hamam vardır. Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat açık resepsiyondan yararlanabilirsiniz.

Otelin her odasında klima, çalışma masası, kasa ve minibarla donatılmıştır. Özel banyolarda duş, saç kurutma makinesi ve bornozlar bulunur.

Snack barda atıştırmalıklar, içecekler ve ikramlar sunulmaktadır. Otel personeli, tur organizasyonları veya bilet ayarlamaları için konuklarına yardımcı olabilir.























Kadı Konağı, butik otel olup; Uludağ’a 35 km, Mudanya/Güzelyalı feribot iskelesine 20 km, Yenişehir havalimanına 54 km, şehir merkezi ve Ulu Camii’ye 4 km uzaklıkta olup odaları,dağ ve şehir manzaralıdır.


Bursa Kadı Konağı Termal Hotel, doğadan gelen şifayı size özel olarak sunduğu termal hamamında huzuru ve sağlığı bulacaksınız. Otelin yönetimi; 18 adet zevkle döşenmiş odası bulunan otelde misafirperverliği,temizliği,güleryüzlü personelini görmek ve Bursa’nın tarihi havasını solumak için herkesi Bursa Kadı Konağı Termal Hotel'e beklemektedir.



                      STANDART TEK KİŞİLİK ODA
14 m2 odalarda Duş, Televizyon, Telefon, Klima, Saç Kurutma Aleti, balkon, Çalışma Masası, Ütü Olanakları, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, banyo, Isıtma, Uydu Kanalları, Ses Yalıtımı, Ahşap/Parke Zemin, Uyandırma Servisi, Gardırop/Dolap Şehir Manzarası, 7/24 servis imkanları mevcuttur.



                        STANDART ÇİFT KİŞİLİK ODA
17 m2 Odalarda Duş, Televizyon, Telefon, Klima, Saç Kurutma Aleti, balkon, Çalışma Masası, Ütü Olanakları, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, banyo, Isıtma, Uydu Kanalları, Ses Yalıtımı, Ahşap/Parke Zemin, Uyandırma Servisi, Gardırop/Dolap Şehir Manzarası, 7/24 servis imkanları mevcuttur.



                             STANDART ÜÇ KİŞİLİK ODA
20 m2  odalarda Duş, Televizyon, Telefon, Klima, Saç Kurutma Aleti, balkon, Çalışma Masası, Ütü Olanakları, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, banyo, Isıtma, Uydu Kanalları, Ses Yalıtımı, Ahşap/Parke Zemin, Uyandırma Servisi, Gardırop/Dolap Şehir Manzarası, 7/24 servis imkanları mevcuttur.



                                        STANDART AİLE ODASI
20 m2 odalarda bir adet tek kişilik yatak, bir adet çift kişilik yatak, bir adet ekstra yatak, Duş, Televizyon, Telefon, Klima, Saç Kurutma Aleti, balkon, Çalışma Masası, Ütü Olanakları, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, banyo, Isıtma, Uydu Kanalları, Ses Yalıtımı, Ahşap/Parke Zemin, Uyandırma Servisi, Gardırop/Dolap Şehir Manzarası, 7/24 servis imkanları mevcuttur.




                               HİZMETLER
Genel Hizmetler:
 Uydu Yayını,
 Ücretsiz Kablosuz İnternet Bağlantısı,
 24 Saat Resepsiyon Hizmeti,
 24 Saat Yurtiçi veya Yurtdışı Fax Hizmeti,
 Uyandırma Servisi,
 Oda Temizliği (Günlük),
 Kahvaltı.



         Bursa Kadı Konağı Termal Hotel İletişm Bilgileri:

Adres: Çekirge Mh. Cami Aralığı Sk. No: 2, Osmangazi / Bursa / Türkiye
Telefon: +90 224 235 60 30
E-mail: info@kadikonagihotel.com
Web adresi: http://www.kadikonagihotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder