Bursa Hotel Anatolia

Bursa Hotel Anatolia, "Bu ayrıcalığı hak ediyorsunuz" sloganıyla hizmet veriyor. Bursa'nın Çekirge semtinde bulunmaktadır. Hotel Anatolia, Bursa'da, Çekirge kaplıcasına 3 dakikalık sürüş mesafesinde yer almaktadır. Bir fitness merkezi ve Türk hamamına ev sahipliği yapan otelde ücretsiz Wi-Fi erişimli klimalı odalar vardır.



Hotel Anatolia'nın geniş odalarında oturma alanı ve çalışma masası bulunmaktadır. Odalar panoramik şehir manzaralı büyük pencereler, minibar ve LCD TV ile donatılmıştır.




Otelde yöresel ve uluslararası yemeklerin servis edildiği 2 restoran hizmet vermektedir. Ayrıca bir snack bar ve bir lobi salonu da bulunmaktadır. Futbol ligi kanalları (Lig TV, D-smart) ortak alanlarda mevcuttur.


Hotel Anatolia Bursa, Uludağ Milli Parkı'ndan 18 km uzaklıktadır. Resepsiyonu 24 saat açık olan otel bünyesinde ücretsiz özel otopark sağlanmaktadır.


1985’ten beri tarihiyle, konforuyla ve huzuruyla büyüyen Hotel Anatolia, geçmişin tecrübeli bilgeliğini bugünün genç enerjisiyle buluşturuyor. Bursa’nın tarihi kaplıca bölgesi Çekirge’de hizmet veren Hotel Anatolia, yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor. Uludağ‘ın eteklerinde doyumsuz Bursa manzarasının hakim olduğu otel, termal özelliğe sahip hamamıyla huzurlu molaların durağı ya da stresli iş günlerinin tatlı sonu oluyor.


Bursa manzaralı yenilenen odalarıyla, rahatlatıcı dekorasyonuyla hayran bırakan Hotel Anatolia’da zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir huzur saklı… Beş çayı ya da akşam saatlerinde içeceklerinizi keyifle yudumlayabileceğiniz, temiz dağ havasıyla bütünleşen Lobby Teras ise misafirlerine keyifli zamanlar yaşatmaya devam ediyor.



Hotel Anatolia’nın executive oda katında konforun, rahatlığın ve eşsiz Bursa manzarasının keyfini çıkarın. Termal su sıcaklığı 45 derece olan kişiye özel hamamlarında doğal ve şifalı suyun etkisiyle kendinizi yenileyebilirsiniz.

























                                                ODALAR

Bursa Hotel Anatolia, yeni konseptiyle yepyeni ve ayrıcalıklı bir otel deneyiminin kapılarını açıyor. Hotel Anatolia'da standart, aile, executive ve suit odaları mevcuttur.

Odaların genel özellikleri şunlardır:

Klima
Banyo
2 adet çift kişilik yatak
Elbise Dolabı
Minibar
Telefon
Oda Servisi
Led TV
Wifi
Çalışma Masası
Çay Kahve Setup
Bağlantılı Oda




                  TOPLANTI SALONLARI

A1, A2, A3 ve A Teras salonları vardır.
Toplantı salonlarının özellikleri şunlardır:
Kontrollü Aydınlatma
Ses Sistemi
Yaka Mikrofonu
Barkovizyon & Video
CD-VCD-DVD-Divx Oynatıcı
CD-DVD Yazıcısı
Kablosuz Mikrofon
Lazer
Beyaz Tahta
Wifi
Telefon
Kürsü
Bağımsız Isı ve Havalandırma Kontrolü
Amfi Sistemi

A Teras geniş masa aralıkları, yüksek tavanı ve tüm konuklarınızı özel hissettirecek dinlenme alanlarıyla büyük hayallerinize yakışacak bir rahatlık sunuyor. Size ve davetlilerinize konforlu ve keyifli bir düğün gecesi yaşatıyor.



                  RESTAURANT VE BARLAR

Bursa Hotel Anatolia Alacarte restaurantlarında, damak zevkinizine en uygun lezzetler sizleri bekliyor. Hotel Anatolia'da Lobby Teras Restaurant, A1 Restaurant, A Teras Restaurant ve Hanedan Restaurant olmak üzere dört adet restaurant bulunmaktadır.



                   Hotel Anatolia İletişim Bilgileri:
Adres: Zübeyde Hanım Cadddesi, Çekirge Meydanı, PK: 16070, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: 0 224 600 16 16
Faks: +90 224 233 94 08
E-Posta: anatolia@hotelanatolia.com
Web adresi: http://www.hotelanatolia.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder