Bursa Eves Home Apart

Eves Homes Apart Bursa'nın merkezi konumundaki Setbaşı semtinde yer alır. Bursa Eves Home Apart; Ulucami ve Yeşil Camii'ye  yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesinde olup, kendi yemeklerinizi hazırlayabileceğiniz mutfağı bulunmaktadır.  Ücretsiz çay, kahve ve su hizmeti mevcuttur.



Siz gelmeden dairelere bırakılan su, çay ve nescafeler ikramı olup, yine ücretsiz olarak siz misafirleri için kullanabileceğiniz tek kullanımlık terlik, şampuan ve sabunlar bulunmaktadır.





Bursa Eves Homes Apart'ta ücretsiz Wi-Fi erişimi mümkündür.Eves Homes Apart daireleri Maliye'ye kayıtlı olup, daire kiralama bedelleri faturalandırılmaktadır. Eves Homes Apart'ta teraslı stüdyo daire, standart 4 yetişkin kişilik ve standart 5 yetişkin kişilik daireler bulunmaktadır



Eves Home Apart Bursa, misafirlerini "Bursadaki eviniz olarak her zaman bekleriz." ifadeleriyle karşılıyor. Eves Homes Apart, dairelerinde kendi evinizin sıcaklığını size hissettirmek için parke zeminli daireleri ve stüdyoları düz ekran 22" LED TV ve DVD oynatıcı ile donatmıştır. Eves Homes Apart banyolarında duş, saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri bulunmaktadır.






























Tezgah, ocak ve buzdolabı gibi mutfak gereçlerinin bulunduğu mutfaklarında istediğiniz yemekleri yapabilirsiniz. Günlük hizmetçi servisi de vardır.



Ücretli olarak kuru temizleme ve ütü hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ek bir ücret ile havaalanı servisi temin eder. Kayak yapabileceğiniz Uludağ'a araba ile 40 dakikalık mesafededir ve yeni teleferik ile Uludağ 20 dakikalık uzaklıktadır. Eves Homes Apart'ta tek ve çift kişilik yataklar, 24 saat sıcak su vardır.  Eves Homes Apart'a giriş saati 13:00, çıkış saati ise 11:00’dir.



                        Bursa Eves Home Apart İletişim Bilgileri:

Adres: Kurtoğlu Mahallesi, 2. Armağan Sokak, No:9, PK:16100, Setbaşı, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: 0554 774 11 21

E-mail: serhatkarahan87@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder