Bursa Uluhan House Butik Otel

Bursa Uluhan House büyüleyici ortamıyla, Bursa’nın sakin bir bölgesinde yer almaktadır. Pitoresk şehir ve dağ manzaraları sunan otelde ücretsiz Wi-Fi ve otopark bulunmaktadır.

Bursa Uluhan Butik Otel, adını Uludağ'nın ulu takısıyla her odanın Bursa'nın han isimlerini taşımasından dolayı almıştır. Bir dağ köyü olan Yiğitali'nin üst tepelerinde yer alan Uluhan Otel, sizi şehirden kopararak dağ ve köy havasını harmanlıyarak ciğerlerinizi dolduracaktır.













Kuruluşundan bu yana başladığı günden bugüne sürekli yenilenen tesis, yurt içi ve yurtdışı misafirlerimizin “değişmeyen tek adresi” sloganıyla olmaya devam etmektedir.

Uluhan Butik Otel'in misyonu “Sürekli iyileşen hizmet kalitesiyle misafir devamlılığının sağlanması”dır . “Her Misafiri Evinde Gibi Ağırla” ilkesinden daha fazlasını sunmayı benimsemiş deneyimli ekibi, misafir memnuniyetinde yakalanan başarıda hiç kuşkusuz en önemli paya sahiptir.
Konforun, huzurun ve güler yüzün adresi Uluhan Butik Otel, geçmişte olduğu gibi gelecekte de eviniz olmaya devam edecektir.

 Uludağ ana yolu kenarında olan Uluhan Butik Oteli; Bursa merkeze 6 km, kayak bölgesine 25 km uzaklıkta 1000 metre rakım dan güzel havalarda gemlik körfezini çıplak gözle seyredebilirsiniz. geceleri Bursa üzerinden geçen bir uçakta edasında tüm kentin ışıkları ayaklarınızın altında sıcak kahvenizi yudumlarken hayal edemiyeceğiniz bir manzara sunuyor. Uluhan Otel, 2009 sonlarında faaliyete girmiştir. Toplam 8 odası bulunmakta olup suit odaları banyo ve tuvaletli olup, diğer odaları banyoludur.(Çukurhan odası banyosuzdur).

Tüm suit odaları ile kozahan ve prinçhan odaları Bursa manzaralıdır.

Banyolar 24 saat sıcak su hizmeti vermektedir. Çukurhan odası dışında tüm odalarında uydu yayınlı tv bulunmaktadır. Sigara ve nargile balkonunda sıcak bir ortamda çayınızı yudumlayabilir ya da şömine önünde sohbetli dakikalar geçirebilirsiniz.

Otel, oda kahvaltı standartında hizmet verilmektedir. Diğer hizmetler ücrete tabidir. Otelde yiyecek hizmeti konuklarının isteklerine özel olup elimizden geldiğince karşılamaya çalışmaktadır. Tabiî ki becerileriniz ve de eldeki malzemeleriniz doğrultusunda dağ yürüyüşü, domuz avı yapmak mümkündür.


Uluhan House’nin ayrı ayrı tasarlanmış odaları geleneksel Türk tarzında dekore edilmiştir. Odalarda uydu TV ve DVD oynatıcı mevcuttur. Tüm odalarda duş vardır.

Uluhan House, içeceklerinizin tadını çıkarabileceğiniz bir bahçe sunmaktadır. Soğuk günlerde, salon alanında yer alan sıcak şöminenin önünde rahatlayabilirsiniz.

Uluhan House, Saltanat Kapı ve Hanlar Bölgesi’ni ziyaret edebileceğiniz Bursa şehir merkezine 10 km mesafededir. Uludağ Kayak Merkezi’ne giden toplu taşıma araçları, otelin önünde durmaktadır.

Oda Sayısı: 5′dir
Hizmet Türü : Oda + Kahvaltı
 Bursa Uluhan House Butik Otel



Uluhan House Tesisinin Özellikleri:
Genel
Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar, Hızlı Check-In/Check-Out, Kayak Ekipmanı Muhafazası, Özel Sigara İçilir Alan

Etkinlikler
Kayak, Solaryum, Kütüphane, Barbekü Olanağı

Hizmetler
Oda Servisi, Çamaşırhane, Odaya Servis Kahvaltı, Gelin Süiti, Tur Danışma, Faks/Fotokopi

İnternet Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.
transparent Bursa Uluhan House Butik OtelOtopark Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.


Çocuklar ve ilave yataklar
Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.

Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.

İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için kişi başı gecelik EUR 25 ücret uygulanır.

Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).

İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar
Evcil hayvan istek üzerine girebilir. Ücrete tabi olabilir.

Kabul edilen kredi kartları
Visa, Euro/Mastercard, Maestro

Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

Bursa Uluhan House Butik Otel İletişim Bilgileri:

Adres:Uludağ Yolu Yigitali Koyu No:43, 16000 Bursa

Telefon : 530 701 01 25

Fax : 224 239 27 27

E-Posta : keremkeskin70@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder