Bursa Grand Heykel Hotel

Bursa Grand Heykel Hotel, Bursa’nın nezih, ferah ve konforlu otellerinden biridir. Bursa’nın merkezi olan Heykel semtinde yer alır. Grand Heykel Hotel‘in, herşeyi ile yenilenerek modern görüntüsü ile müşterilerini ağırlamak ve misafirperverliğimizi göstermek en önemli isteğidir. Bursa’nın merkezi Heykel’de, en seçkin marka olan Grand Heykel Hotel olarak sizlerin evinizdeki konforunuzu otellerinde yaşatmayı hedefliyor.




Ulu Camii, otele sadece 350 metre mesafededir. Yenişehir Havalimanı ise 50 km uzaklıktadır.Bursa şehir merkezine sadece 20 metre mesafede yer alan Hotel Grand Heykel, bir teras, günün 24 saati açık bir resepsiyon ve Bursa'nın panoramik manzarasına sahip bir restoran sunmaktadır. Otel, modern bir şekilde dekore edilerek ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış odalara ev sahipliği yapmaktadır.
Grand Heykel Hotel'in odalarında bir LED TV, klima ve minibar bulunmaktadır. Özel banyolar saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri içermektedir.

Restoranın üst katında her gün açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Bursa manzarası eşliğinde keyfini çıkarabileceğiniz zengin bir kahvaltı ile güne başlayabilirsiniz.


















Panaromik Bursa manzarasında kahvaltı ile hem güne daha keyifli hemde daha zinde başlamanıza yardımcı oluyor. Grand Heykel Hotel, “Akşamları ise karanlığa bürünen Bursa’nın ışıklarla olan eşsiz manzarasına bir kez daha hayran kalırsınız.” ifadeleriyle ziyaretçilerini bekliyor. Oda sayısı 28'dir. Lüks Süit, Aile Odası, Ekonomik İki Yataklı Oda, Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda ve Üç Kişilik Oda seçenekleri mevcuttur.






Bu hotel konaklayan bir vatandaş ise Grand Heykel Hotel hakkında “Bursa merkezinde o kadar zamandır kaldığım otelleri düşününce bu saray olarak nitelendirilir. Ayrıca teras kattaki kahvaltı ve yemek keyfinede değinmeden geçemeyeceğim. Bursa’ya geldiğimde artık kalacağım tek yer var, günü birlik bile gelmiş olsam yemek için o teras kata giderim.” diyor.


Bursa Grand Heykel Hotel İletişim Bilgileri:
Adres : Grand Heykel Hotel Ressam Şefik Bursalı Cd. No:30, Heykel, Osnmangazi/Bursa, Türkiye
Telefon numarası : 0224 225 54 20 - 21
Gsm numarası : 0532 787 57 91
İnternet sitesi : http://www.grandheykel.com
Email adresi : info@grandheykel.com

İnternet sitesinden, online rezervasyon sistemimizden 7/24 rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder