Bursa Çekirge Termal Otel

Bursa Çekirge Termal Otel bir yıldızlı olup, şehir merkezine araba ile 15 dakika ve en yakın Acemler metro istasyonuna 2 km .  uzaklıktadır.





Genel Özellikler: Çekirge Termal Otel, güvenli, huzurlu, sakin, seçkin ve nezih tatil olanaklarını tarihi bir şehirde, Bursa Çekirge’de konuklarına yaşatmaktadır, Marmara’nın önemli kentlerinden biri olan Bursa, hem turizm hem de yerleşim bölgesi niteliklerini bünyesinde taşımaktadır.





Oda Görünümleri: Çekirge Termal Otel özellikleri: 45 toplam odalı, 100 toplam yatak, 3 aile odası, şehir manzarası var. Oda özellikleri: Telefon, müzik yayını, balkon, televizyon, kablo tv, klima, duş, saç kurutma makinası.

Servis ve Hizmetler: Çekirge Termal Otel’de : Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv salonu, çamaşırhane, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, termal havuz, türk hamamı, jeneratör, açık ve kapalı otopark olanakları bulunmaktadır.



Toplantı ve Seminerler: Çekirge Termal Otel’de: 1 toplantı odası (200 max. kapasite) beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, televizyon, faks olanakları bulunmaktadır.

Ulaşım: Bursa Otel Çekirge Termal Konum: Uludağ 25 km. Bursa Havaalanı 4 km şehir merkezinde bulunmaktadır.

Yeme ve İçme: Otel Çekirge Termal’de; Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, roof bar, snack-bar, 1 açık büfe restoran (180 kişilik) hizmet vermektedir.

Çekirge Termal Otel Özellikleri:
Servisler:  24 Saat Oda Servisi , Açık Otopark ,Kapalı Otopark ,Kuru Temizleme ,Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa,  Jeneratör

Oda Özellikleri:  Duş ,Wc ,Tv ,Kablolu Tv ,Saç Kurutma Makinesi ,Balkon, Merkezi Klima ,Müzik Yayını

Genel Özellikler: 24 Saat Ön Büro,Merkezi Klima

Rekreasyon ve Spor: Termal Havuz,Türk Hamamı

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre,Toplantı,Aile

Yeme ve İçme Alanları: Restoran

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı

Otel Tipi: Otel

Otel Kategorisi:  Standart


 Bursa Çekirge Termal Otel İletişim Bilgileri:

Adres: Çekirge Hamam Sokak No : 31 Osmangazi / Bursa

Telefon: 0 224 233 93 35

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder